.

  • Akcija

Transmisijos Alyva Motorex 80W/90 GEAR OIL UNIVERSAL - 1L

€ 22.64
€ 15.85  



Prekės kodas:  226592

Kiekis

Motorex Gear Oil Universal SAE 80W/90 yra MINERALŲ pagrindu pagaminta aukštam slėgiui atspari pavarų dėzės alyva, kurioje yra veiksmingų priedų dalių. Formulė užtikrina stiprią tepimo plėvelę, kuri apsaugo dantračių šonus nuo dilimo ir korozijos riedėjimo ir slydimo metu. Ji naudojama ypač didelės apkrovos sąlygomis, pavyzdžiui transporto priemonių hipoidinėms pavarų dėžėms, statybinėms mašinoms, laivams, žemės ūkio ir pramonės sektoriuje.

Savybės:

  • Optimali apsauga nuo nusidėvėjimo.
  • Geras atsparumas senėjimui.
  • Geras klampumo ir temperatūros santykis.
  • 80W/90 idealiai tinka didelėms apkrovoms.
MOTOREX


MOTOREX jau daugiau nei 100 metų savo klientams teikia aukščiausios kokybės produktus ir paslaugas. Dėl šios aukščiausios kokybės ir patirties MOTOREX yra patikimas partneris mažoms ir vidutinėms įmonėms ir pramonei, taip pat dviratininkams ir motociklininkams – tiek profesionalams, tiek mėgėjams.

Nesvarbu, ar tai inžinieriai, chemikai, technikai, pardavimų ekspertai, paslaugų specialistai ar rinkodaros profesionalai: visi mūsų ekspertai yra orientuoti į mūsų klientus ir jų poreikius. Kiekvienas, perkantis iš MOTOREX, tikrai ras tobulą gaminį, atitinkantį visus tepimo reikalavimus, iš daugybės pasirinkimų.