.

ALTA Rankinis purkštuvas 2000 Viton Foamer - 1,8L

€ 36,21
€ 25,35  


Prekės kodas:  194859



ALTA 2000 Viton Foamer yra mažiausias iš garsios Di Martino kompanijos Italijoje putų purkštuvų. Jis buvo specialiai sukurtas profesionaliam transporto priemonių valymui ir siūlo maksimalią 1,8 litro talpą. Naudojant šį purkštuvą, slėgis, kaip įprasta, sukuriamas per kėlimo strypą viršuje. Galima sukurti maksimalų 2 barų slėgį, o tai yra daugiau nei pakankama daugeliui pritaikymų. ALTA FOAM 2000 Viton Foamer pasižymi tvirtu ir patvariu darbu, taip pat stebina maksimaliu funkcionalumu.

Tinka itin rūgščioms ar šarminėms terpėms, sunkiai užsiteršusiems dažnai reikia naudoti valymo priemones, kurių pH vertės yra itin didelės. ALTA 2000 Viton Foamer puikiai su jais susidoroja, nes yra pagamintas iš specialaus, patvaraus plastiko. Šiuo putų purkštuvu putų lygį galite reguliuoti nuolat ir individualiai pagal atitinkamus reikalavimus ir pagal naudojamą valiklį. Pasirinktinai galite aprūpinti putotuvą ilgu įrankiu, kad padidintumėte jo veikimo diapazoną.

Didelis drėkinimas dėl plataus purškimo kampo ALTA FOAM 2000 Viton Foamer leidžia dirbti efektyviai. Nes dėl plataus 60 laipsnių purškimo kampo didelius plotus galima padengti tankiomis valymo putomis vienu ypu. Su ilgu įrankiu galite pasiekti iki 100 cm atstumą, todėl jums nereikia būti taip arti objekto, kai valote ypač aštriai. 

2 barų tūrio slėgis ilgalaikiam putų drėkinimui
1,8 litro tūris ilgai išliekančioms putoms
Su nuolatiniu Viton sandarikliu

ALTA


Vokietijos įmonė Europoje paplitusi gaminanti įvairiausius rankinius purkštuvus. Purkštuvai gali būti naudojami tiek automobilių, motociklų valymo procese, tiek sodo ar daržo darbuose.