.

  • Akcija

Motociklų Ploviklis Motorex Moto Clean - 1L

€ 34.07
€ 23.85  



Prekės kodas:  226480

Kiekis

MOTO CLEAN yra aplinkai neutralus, kruopštus ir greito veikimo universalus valiklis, skirtas valyti motociklus, standartinius mopedus, mažus mopedus, dviračius ir mažus elektrinius įrankius. Nauja optimizuota vandens pagrindo formulė yra biologiškai skaidoma ir nedegi. Dėl intensyvios valymo galios MOTO CLEAN veikia greitai ir itin kruopščiai. Jis yra koncentruotas, bet gali būti naudojamas ir atskiestoje formoje. 

Naudojimas:

  • Pirmiausia išbandykite mažoje paslėptoje vietoje, kad patikrintumėte toleranciją.
  • Sureguliuokite purškimo antgalį, kad susidarytų smulkus purškalas (putotas).
  • Kai motociklas atšalęs, purkškite maždaug iš 50 cm. atstumo, leiskite veikti (maks. 3 min.) ir tada nuplaukite dideliu kiekiu vandens.
  • Jei reikia, labai nešvarias vietas plaukite kempine.
  • Nepurškite tiesioginiuose saulės spinduliuose.
  • Nepalikite išdžiūti.

Dozavimas:

Dozavimas standartiniais atvejais: MOTO CLEAN paruoštas naudojimui ir jo nereikia skiesti.

Esant nedideliam nešvarumui, MOTO CLEAN galima atskiesti koncentrato ir vandens santykiu 1:3 ir naudoti taip, kaip aprašyta aukščiau. Norėdami išvalyti anglies komponentus, naudokite tirpalą, praskiestą santykiu bent 1:1 dėl medžiagos jautrumo.

MOTOREX


MOTOREX jau daugiau nei 100 metų savo klientams teikia aukščiausios kokybės produktus ir paslaugas. Dėl šios aukščiausios kokybės ir patirties MOTOREX yra patikimas partneris mažoms ir vidutinėms įmonėms ir pramonei, taip pat dviratininkams ir motociklininkams – tiek profesionalams, tiek mėgėjams.

Nesvarbu, ar tai inžinieriai, chemikai, technikai, pardavimų ekspertai, paslaugų specialistai ar rinkodaros profesionalai: visi mūsų ekspertai yra orientuoti į mūsų klientus ir jų poreikius. Kiekvienas, perkantis iš MOTOREX, tikrai ras tobulą gaminį, atitinkantį visus tepimo reikalavimus, iš daugybės pasirinkimų.