.

  • Akcija

Ratų valiklis REPSOL RIM CLEANER SPRAY - 500ml

€ 12,64
€ 8,85  



Prekės kodas:  216047

Kiekis

Priemonė skirta ratlankių valymui bei priežiūrai. Pašalina visų rūšių purvą, ypač rekomenduojama lengvo lydinio ratlankių valymui.

Naudojimas: Prieš plaunant, leiskite ratlankiams pilnai atvėsti. Apipurkškite apdorojamą paviršių, po kelių min. nuskalaukite vandens srove.

REPSOL


Repsol istorija siekia 1927 metus, kuomet Ispanijoje buvo įsteigta įmonė pavadinimu CAMPSA (Compañía Arrendataria del Monopolio de Petróleos S.A). Dabar Repsol S.A. yra viena didžiausių naftos bei dujų korporacijų pasaulyje – veikia daugiau nei trisdešimtyje skirtingų pasaulio šalių.

Repsol Group specializuojasi ne tik naftos klodų paieškoje, gavyboje ir perdirbime. Skirtinguose įmonės padaliniuose bei dukterinėse įmonėse gaminami asfalto komponentai, elektros ir telekomunikacijų tinklų dalys, cheminės medžiagos žemės ūkiui, produktai metalurgijos pramonei, padangų, tekstilės, žvakių, baldų, kosmetikos ir medicinos gaminiams.

Pagrindinis Repsol tikslas – tobula produktų kokybė. Todėl įmonė investavo daugiau nei 175 milijonus eurų į nuosavą technologijų ir laboratorijų centrą, esantį Madride. „Centro de Tecnologia Repsol“ - vienas didžiausių bei pažangiausių visame pasaulyje (didžiausias Europoje), jame dirba daugiau nei 400 žmonių, iš kurių pusė yra įvairių sričių diplomuoti mokslininkai.

Viena iš prioritetinių Repsol veiklos krypčių – alyvų bei tepimo priemonių gamyba. Aukščiausią šių produktų kokybę garantuoja ne tik nuolatiniai pažangiausių technologijų laboratoriniai tyrimai, bet ir tai, kad absoliučiai visas procesas – nuo žaliavų išgavimo naftos platformose iki produktų pristatymo į distributorių sandėlius - vykdomas tik Repsol korporacijos.