.

AUTOLAND Automobilių oro kondicionavimo sistemos valiklis - 200ml

€ 10,40
€ 7,28  



Prekės kodas:  200540

Kiekis

Kiekviena transporto priemonės oro kondicionavimo sistema gali būti užteršta, todėl gali atsirasti kenksmingų bakterijų, atsirasti blogų kvapų ir sumažėti oro srautas. Sertifikuota biocidinė formulė dezinfekuoja ir atnaujina visą Jūsų oro kondicionavimo sistemą per maždaug 15 minučių, paliekant ją švarią ir atnaujintą, pašalinant blogus kvapus, įskaitant gyvūnų ir tabako kvapus. Išbandyta ir sertifikuota Lenkijos sveikatos apsaugos ministerijos, sertifikato Nr. 8291/20.

Naudojimo metu griežtai draudžiama rūkyti. Oro salono filtrai turi būti keičiami taip, kaip parašyta automobilio gamintojo vadove. Oro kondicionavimo sistemas rekomenduojame valyti du kartus per metus.

Naudojimas:
1. Maksimaliai atidarykite visas ventiliacijos angas, visiškai uždarykite visus langus. Maksimaliai įjunkite vėdinimo sistemą (vidinis aušinimas). Išimkite cigarečių žiebtuvėlį. Automobilis turi būti neutralioje padėtyje ir parkavimo režimu. Įjunkite variklį.
2. Talpą gerai pakratykite, įdėkite į tam skirtą vietą pateiktoje pakuotėje, padėkite už vairuotojo sėdynės (sėdynė turi būti visiškai į priekį ir kiek įmanoma nustumta į priekį). Spauskite vožtuvą, kol jis užsifiksuos, palikite automobilį ir uždarykite visas duris.
3. Po 15 minučių išjunkite vėdinimo sistemą, išimkite tuščią talpą ir prieš važiuodami gerai išvėdinkite automobilį.

AUTOLAND


AUTOLAND yra Lenkijos šeimos įmonė. Lenkijos rinkoje dirba daugiau nei 30 metų, gamina ir parduoda aukštos kokybės gerai apgalvotas automobilių, motociklų priežiūros priemones ir įvairių tipų automobilių, motociklų skysčius.