.

  • Akcija
  • Išparduota

AUTOLAND Žieminis langų skystis PSIK PSIK - 4.5L

€ 20,27
€ 14,19  


Prekės kodas:  194866



PSIK – naujos formulės PSIK žieminis langų plovimo skystis. Veiksmingai pašalina ledą, purvyną, druską, nešvarumus ir kelio nuosėdas, kad būtų optimalus matomumas. Jis neužšąla iki -22 ° C. Nepalieka dryžių ir atspindžių. Tinka valytuvams ir sandarikliams. Užtikrina dažų ir ksenoninių žibintų saugumą.
Be to, jame yra glicerino, kuris išsaugo gumą. Suteikia malonų aromatą automobilio interjerui. NĖRA METANOLIO!

Skystis buvo teigiamai įvertintas atliekant bandymus sertifikuotoje DEKRA BmbH laboratorijoje (Štutgartas, Vokietija).

Svarbiausi PSIK PSIK skysčio privalumai:

1. Užšąlimo temperatūra -22 ° C - ne kartą patvirtinta prekybos žurnalų testuose - visada žemesnė nei deklaruota! Tai užtikrina tiek automobilio, tiek paties automobilio saugumą – neleidžia skysčiui užšalti ant priekinio stiklo net ir greitai važiuojant esant neigiamai temperatūrai. Jis apsaugo nuo skysčio užšalimo plovimo sistemoje (vamzdžiai, siurbliai, plovimo antgaliai), todėl kelionės metu išvengiama dažnų gedimų ir pavojų.

2. Puikus visų žiemos nešvarumų pašalinimas – kruopščiai parinktas valymo priemonių kiekis leidžia greitai pašalinti nešvarumus nuo stiklų jau pirmaisiais valytuvų judesiais.

3. Sauga – PSIK PSIK itin saugus dažams, guminiams tarpikliams ir valytuvų šluotelėms. Jame nėra sūrymų, kurie gali pagreitinti gumos gniuždymą ir senėjimą.

4. Priežiūra – glicerino kiekis teigiamai veikia guminius elementus (valytuvų šluoteles, sandariklius). Sutepimas pagerina jų lankstumą, o tai pailgina jų tarnavimo laiką.

5. Universalumas – gali būti naudojamas su visų tipų purkštuvų sistemomis. Puikiai tinka taškinėms, ventiliatoriaus ir priekinio stiklo plovikliams, taip pat esantiems ant valytuvų svirties.

AUTOLAND


AUTOLAND yra Lenkijos šeimos įmonė. Lenkijos rinkoje dirba daugiau nei 30 metų, gamina ir parduoda aukštos kokybės gerai apgalvotas automobilių, motociklų priežiūros priemones ir įvairių tipų automobilių, motociklų skysčius.