.

  • Akcija

Kleen-FLO Juodas Silikoninis Hermetikas - 85g

€ 18.36
€ 12.85  



Prekės kodas:  226639

Kiekis

Pakeičia kamščio, veltinio, gumos, popieriaus ir asbesto tarpines. Atsparus alyvai, transmisijos skysčiams, vandeniui ir antifrizui. Naudokite ant vožtuvų dangčių, termostatų, paskirstymo grandinės dangčių, karterių, kompresorių ir kt.

Savybės:

  • Mažai lakus.
  • Atlaiko temperatūros diapazoną nuo -57°C iki 260°C (-70°F iki 500°F).
  • Atitinka OEM specifikacijas.
KLEEN-FLO


Kleen-Flo Tumbler Industries yra Kanados kompanija, kurios istorija apima 3 šalis, 3 pagrindines organizacijas ir daugiau nei 70 metų patirtį. Monrealio „Combustion Utilities Corporation“, J.A. „Tumbler Laboratories“ iš Baltimorės, Merilando ir Jungtinės Karalystės Burmah Castrol prisidėjo prie Kleen-Flo egzistavimo ir laipsniško augimo.

„Kleen-Flo“ produktai naudojami visame pasaulyje, plačiai paplitę Šiaurės Amerikoje, Viduržemio jūros regione, Afrikoje, Indijoje, Naujojoje Zelandijoje, Azijoje ir Vakarų Indijoje. Kleen-Flo gamykla Lenkijoje teikia platinimą Rytų Europos rinkoms. Nuo kuklios vieno produkto pradžios Kleen-Flo linija išaugo iki daugiau nei 200 skirtingų produktų ir toliau auga, keičiantis klientų poreikiams. Šiandien „Kleen-Flo Tumbler Industries“, kurios būstinė yra Toronto rajone, priklauso jos darbuotojams, kurie atidžiai žiūri į ateitį ir didžiuojasi praeitimi.