.

  • Akcija

Victor Reinz REINZOSIL Atsparus Karščiui Juodas Silikoninis Hermetikas - 70ml

€ 15.50
€ 10.85  



Prekės kodas:  226633

Kiekis

Greitai kietėjantis, silikoninis, atsparus temperatūrai nuo -50° C iki +300° C hermetikas, skirtas plokštuminių jungčių su įtrūkimais hermetizavimui. Atsparus aplinkos poveikiui, saugo nuo Otto ir dyzelinio kuro, tepalų, riebalų, vandens, saulės šviesos, ozono poveikio. Tinka hermetizuoti: plokštumas varikliuose, pavarų dėžėse, ašyse, cilindrų eigos dėžėse, plastmasinėse dalyse. Rekomenduoja visi europietiškų ir japoniškų automobilių gamintojai: MB, VAG, Nissan.

Naudojimas:

  • Plokštumas nuvalyti, nuriebalinti, nudžiovinti.
  • Sandarinimo masę tepti iš vienos pusės ir nedelsiant montuoti.
  • Plėvelė susidaro per 5-15 min.

Saugoti nuo vaikų. Laikyti sandariai uždarytą. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Panaudojus neardyti ir nedeginti!

VICTOR REINZ


Dana, kaip originalios įrangos gamintoja ir atsarginių dalių tiekėja, tiekia naujoviškas aukščiausios kokybės sandarinimo technologijas su prekės ženklu Victor Reinz®. Visos plataus gaminių asortimento atsarginės dalys atitinka aukštus OEM kokybės standartus.

Beveik visi žinomi automobilių gamintojų prekės ženklai ir modeliai visame pasaulyje yra aprūpinti profesionaliais Dana sandarinimo sprendimais variklių ir išmetamųjų dujų srityse.

„Dana“ klientai gali pasikliauti, kad gaus geriausias paslaugas. Tai apima ne tik individualų patarimą, bet ir greitą norimų dalių pristatymą. Labai atsidavę darbuotojai patenkina klientų poreikius, turėdami didelę naujovių galią, sutelktą patirtį ir, svarbiausia, nuolatinę aistrą.