.

  • Akcija

Alyva ORLEN PLATINUM RIDER CRUISER 10W40 Pusiau Sintetinė - 4T - 1L

€ 18.03
€ 12.62  



Prekės kodas:  225350

Kiekis

Šiuolaikinė, pusiau sintetinė alyva, leidžianti pasiekti maksimalų motociklo efektyvumą. Tinka visiems naujausios kartos motociklams, motoroleriams ir keturračiams. Sudarytas iš specialiai parinktų mineralinių ir sintetinių bazinių alyvų bei sodrinimo priedų. Užtikrina be problemų variklio užvedimą ir veiksmingą tepimą plačiame temperatūrų diapazone. Dėl technologiškai pažangios HTS (High Temperature Stability) formulės leidžia maksimaliai išnaudoti variklio galią. Atitinka aukščiausios kokybės JASO (Japonijos automobilių standartų organizacijos) specifikacijas. Atitinka ribojamąsias toksinių junginių kiekio išmetamosiose dujose ribas, taikomas pagal Euro standartą motociklams. Skirtas sportinių, plento ir turistinių motociklų, taip pat keturtakčių variklių tepimui. Idealiai tinka motociklų pavarų dėžėms ir šlapios sankabos transmisijai.
Manoma, kad ši alyva gali būti naudojama japoniškuose Honda, Yamaha, Suzuki ir Kawasaki motocikluose. Garantuoja aukščiausią našumą ir Europos, Amerikos bei Azijos gamintojų motocikluose.

Specifikacijos:
SAE (klampumas): 10W40
Kokybės lygis: Pusiau Sintetinis
Variklio tipas: 4T
API standartas: SN / SM
JASO standartas: MA / MA-2
Kiekis: 1 L

ORLEN OIL


Orlen Oil visame pasaulyje išpopuliarėjęs Orlen koncernas, kuris užsiima alyvos gamyba automobiliams, motociklams, sunkvežimiams, autobusams ir kitoms transporto priemonėms.