.

  • Akcija

KLEEN-FLO Kuro Priedas Nuo Užšalimo - 150ml

€ 14.07
€ 9.85  



Prekės kodas:  226523

Kiekis

Apsaugo kuro sistemą nuo dervos sluoksnio susidarymo ir suriša kuro drėgmę, taip neleisdamas degalų linijoms užšalti. Saugus katalizatoriui. Supilkite buteliuko turinį į kuro baką. 

Savybės:

  • Apsaugo kuro sistemą nuo dervos sluoksnio susidarymo.
  • Suriša kuro drėgmę.
  • Neleidžia degalų linijoms užšalti.
  • Saugus katalizatoriui.

Naudojimas:

Prieš naudojimą suplakite buteliuką ir supilkite į kuro baką. Buteliuko turinys skirtas maždaug 67L kuro.

KLEEN-FLO


Kleen-Flo Tumbler Industries yra Kanados kompanija, kurios istorija apima 3 šalis, 3 pagrindines organizacijas ir daugiau nei 70 metų patirtį. Monrealio „Combustion Utilities Corporation“, J.A. „Tumbler Laboratories“ iš Baltimorės, Merilando ir Jungtinės Karalystės Burmah Castrol prisidėjo prie Kleen-Flo egzistavimo ir laipsniško augimo.

„Kleen-Flo“ produktai naudojami visame pasaulyje, plačiai paplitę Šiaurės Amerikoje, Viduržemio jūros regione, Afrikoje, Indijoje, Naujojoje Zelandijoje, Azijoje ir Vakarų Indijoje. Kleen-Flo gamykla Lenkijoje teikia platinimą Rytų Europos rinkoms. Nuo kuklios vieno produkto pradžios Kleen-Flo linija išaugo iki daugiau nei 200 skirtingų produktų ir toliau auga, keičiantis klientų poreikiams. Šiandien „Kleen-Flo Tumbler Industries“, kurios būstinė yra Toronto rajone, priklauso jos darbuotojams, kurie atidžiai žiūri į ateitį ir didžiuojasi praeitimi.