.

PROWORKS Universalus priekinis / galinis motociklo pakelėjas

€ 114,07
€ 79,85  



Prekės kodas:  200357


Spalva:  
Juoda
Žalia
Raudona
Oranžinė
Pilka
Balta
Mėlyna


Kiekis

Kokybiškas PROWORKS stovas su reguliuojamu pločiu dviem kėlimo etapais, kurio pagalba galima pakelti priekinį arba galinį ratą. Komplekte yra trys skirtingi adapteriai, skirti įvairioms tvirtinimo galimybėms iš esmės pakelti bet kurį motociklą. Stovas yra tikrai saugus ir paprasta juo naudotis, puikus būdas atlikti savo motociklo techninę priežiūrą, kiekvienam rimtam motociklų entuziastui reikia tokio garaže.

Funkcijos:
• Galima pakelti daugumą motociklų
• Kėlimo aukštis 30 cm
• Maksimalus kėlimo svoris: 250kg
• Reguliuojamas priekio plotis - 16,2 - 25,2 cm
• Reguliuojamas galinis plotis - 26,2 - 35,2 cm

PROWORKS


Kiekvieną dieną motociklų remonto dirbtuvėse ir motociklininkų garaže visame pasaulyje „Proworks“ įrankiai ir garažo priedai užtikrina profesionalių motociklininkų reikalaujamą našumą ir ilgaamžiškumą, naudodami gaminius, kurie yra specialiai sukurti motociklams.

„Proworks“ įrankių ir garažo priedų kokybę ir ilgaamžiškumą lemia stiprūs įmonės MTEP pajėgumai ir pelnė motociklininkų pasitikėjimą visame pasaulyje. Iki šiol vien Europoje esame aprūpinę apie 300 000 motociklininkų. Agresyviai išplėte gaminių asortimentą kurdami unikalius, pramonėje pirmuosius dizainus. Taikydami naujus inžinerinius metodus, tokius kaip patentuotos medžiagos, progresyvus terminis apdorojimas ir pažangi geometrija, optimizavo savo gaminius, kad naudotojams būtų teikiama geriausia patirtis nuo pradžios iki pabaigos. Įmonė įkurta 2014 metais.