.

  • Akcija

Grandinės sujungimas IRIS 428 RX SUSTIPRINTA FIKSUOJAMAS AUKSINĖ

€ 10.14
€ 7.10  



Prekės kodas:  215296

Kiekis

Super sustiprintas grandinės sujungimas universaliam naudojimui. Grandinės sujungimas pasižymi puikiu atsparumu dilimui ir tempimui. Rekomenduojama standartinėms ir lenktyninėms reikmėms, kur nereikia O žiedo grandinės.

Užsegimo tipas: fiksuojamas

IRIS


„Iris-Chains“ 1935 m. įkūrė V. Echeverria ir Willy Bohnm Eibare, Gipuzkoa mieste, Ispanijoje. Iš pradžių įmonė specializavosi dviračių grandinių gamyboje. Siekdama paįvairinti, Iris sukūrė nišą, gamindama specialias grandines mažiems motociklams. Tuo pat metu įmonė užkariavo pramonės sektorių savo aukščiausios kokybės ritininėmis grandinėmis.

Turėdami daugiau nei 80 metų patirtį, „Iris-Chains“ tapo grandinių gamybos etalonu, pasižyminčiu atkaklumu, kokybe ir našumu.

Iris grandinės yra sertifikuotos pagal ISO 9001: 2015 standartą. Jų pagrindinis tikslas – poreikis patenkinti klientų poreikius ir lūkesčius.

Gamindami savo produkciją Eibare, Gipuzkoa mieste, Ispanijoje, jie savo tinklus eksportuoja į 5 žemynus, būdami pagrindiniai automobilių, pramonės ir žemės ūkio įrangos sektoriaus tiekėjai.