.

Revit Airborne LS Moteriški marškinėliai

€ 106.93
€ 74.85  





Prekės kodas:  220676


Dydis:  
XS
S
M
L


Kiekis

„Airborne“ pagrindo sluoksniai yra vieni madingiausių, techninių bazinių sluoksnių rinkoje, nors jie yra specialiai sukurti naudoti motociklininkams.

Revit derina labai tamprius siūlus su strategiškai išdėstytais inžineriniais mezgimo raštais (vadovaujantis vadinamuoju kūno atvaizdavimo principu), kad padėtų pašalinti drėgmę iš kūno vietų, kurioms jos labiausiai reikia. Ištraukdama drėgmę nuo kūno, ji gali greitai išgaruoti ir vairuotojui jaustis patogiai.

Be to, Airborne LS marškinėliai naudoja apvalaus mezgimo audimo technologiją. Tai reiškia, kad ten nėra siūlių, kurios paprastai būtų tose vietose, kurios galėtų prispausti ar trintis į apsaugas; sumažinti spaudimą, kuris paprastai vargintų sąnarius.

Ir nors mes sukūrėme Airborne LS marškinėlius, skirtus naudoti motocikluose, drąsiai naudokite juos bet kokiai kitai sporto ar laisvalaikio veiklai.

Medžiaga:

  • 56% poliamidas, 44% poliesteris.
REV'IT


Nuo pat įkūrimo 1995 metais įmonė REV'IT užsitarnavo labai gerą reputaciją Europos motociklų rinkoje. Naujas dizainas, naujoviškos technologijos ir daugybė tobulinimo darbų užtikrina, kad REV'IT drabužiai pasižymi puikiu funkcionalumu. Čia automobilių sporto pasaulyje įgyta patirtis ir pažangiausi 3D konstravimo metodai naudojami naujiems gaminiams kurti. O iš jų striukių ir kelnių išvaizdos galėtum pamanyti, kad firma tikriausiai įsikūrusi kur nors Italijoje, o ne Oso mieste Olandijoje.