.

Oxford Toledo 2.0 MS Tekstilinė striukė

€ 201.47
€ 141.03  



Prekės kodas:  229672


Dydis:  
XL
4XL
5XL


Kiekis

Toledo 2.0 Adventure-Touring striukė buvo atnaujinta apie tai, kas jau buvo pamėgta daugumos vairuotojų, norinčių maksimalių savybių už tuos pinigus.

Poliesterio striukė turi tvirtas nailonines pečių ir alkūnių perdangas, kurios sukuria patvarią striukę, skirtą naudoti ištisus metus. Vasarą du pečių angos priekyje ir viena anga gale užtikrina reikiamą oro srautą.

Visiškai atsparus vandeniui naudojant nuleidžiamą pamušalą, jis turi visiškai reguliuojamą neopreno apykaklę ir minkštus rankogalius, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas. Jame yra rankoms šildomos kišenės ir išorinė Napoleono kišenė. 

Subtilūs juodi atspindintys elementai suteikia motociklininkui visišką matomumą važiuojant prasto apšvietimo kelyje.

Viduje yra dar viena naudinga Napoleon kišenė – naujai sukurtas terminis įdėklas su dviem užtrauktukais, kad įdėklas galėtų susisukti kartu su kūnu, užtikrinant didesnį komfortą. Toledo 2.0 standartiškai turi CE lygio pečių ir alkūnių apsaugas ir jūsų pasirinktą nugaros apsaugą (Oxford 2 lygio apsauga OB101).

Visa striukė turi A lygio CE sertifikatą.

OXFORD


OXFORD - pirmaujanti pasaulinė motociklų ir dviračių gaminių tiekėja įkurta 1973 metai Anglijoje. Didžiulis asortimentas apima viską, kas pagerina gyvenimą su motociklais: nuo drabužių ir šalmų iki aksesuarų, užraktų, bagažų ir daug daugiau. Šio prekės ženklo produktai, pripažinti už novatorišką dizainą ir dinamiškus rinkodaros sprendimus, yra platinami daugiau nei 80 pasaulio šalių.

OXFORD dydžių lentelė