.

  • Akcija

Šalmo stikliukas Premier Le Petit Bubble / Universalus

€ 91.21
€ 63.85  





Prekės kodas:  214325


Spalva:  
Skaidri
Sidabrinė
Tamsinta


Kiekis

Specifikacijos:
Spalvų variantai - Skaidri, Sidabrinė, Tamsinta
Originali atsargine dalis
Lengvai pakeičiamas
Užsegimas 3 mygtukais

Šalmo stikliukas Premier Le Petit Bubble tinka:
Premier Le Petit BTR 8 BM
Premier Le Petit Star Carbon BM
Premier Premier Le Petit U9 BM
Premier Le Petit Classic BOS Old Style
Premier Le Petit Classic U10 Glitter
Premier Le Petit OP 9 BM
Premier Le Petit Classic U9 Glitter
Premier Le Petit Classic U9 Glitter

Nuotraukos yra pavyzdinės. Tikroji išvaizda gali skirtis

PREMIER


Nuo pat įsikūrimo 1956 m., JAV, „Premier“ patyrė nuolatinius pokyčius, dėl kurių įmonė užėmė dabartinę vietą tarp aukštos kokybės šalmų gamintojų lyderių.

„Premier“ šalmas yra esminis elementas nuolat važinėjantiems motociklininkams – nuo ​​profesionalų iki turistinių motociklininkų ir miesto keleivių. Asortimente yra modelių, skirtų labai specifiniams tikslams, ir jie yra labai lengvi ir puikiai vėdinami – tai itin palankiai įvertino kasdieniai miesto naudotojai ir motociklų profesionalai.

„Premier“ turi didelę aistrą motociklams ir nuolat investuoja į žmogiškuosius ir techninius išteklius, kad tyrinėtų ir vystytų naujoviškas technologijas bei maksimalią produktų saugą. Elegantiškas ir rafinuotas itališkas dizainas kartu su tiksliu gaminių kūrimo ir gamybos metodų valdymu yra Premier filosofijos pagrindas.

Įmonės sertifikuota laboratorija griežtai kontroliuoja visus projektavimo, kūrimo ir prototipų kūrimo etapus, kad būtų pasiektas galutinis produktas. Ji atlieka gamybos auditą ir užtikrina, kad būtų laikomasi visų pagrindinių šalmo saugos standartų keliamų reikalavimų.