.

Akinių nuo saulės stikliukas Arai Pro Shade RX7 GP / Quantum / Quantum-ST / Quantum-ST PRO / Rebel / Chaser-V / Chaser-V PRO / Axces II

€ 169.79
€ 118.85  





Prekės kodas:  213755


Spalva:  
Sidabrinė
Mėlyna


Kiekis

Puikus "Arai" apsaugos vizijos pavyzdys - sukurta PSS, "Pro Shade" sistema: sumaniai suprojektuotas, žemėjantis stikliukas nuo saulės, sujungtas su gerai žinomu "Max Vision" stikliuku integruotu "Pinlock" nuo rasojimo.

Tai sprendimas, apsaugantis nuo saulės spinduliuotės ir rasojimo bet kokiu oru. Apatinį stikliuką nuo saulės galima atlenkti arba nuleisti naudojant rankenėlę ir užfiksuoti norimoje padėtyje.

Mūsų dažnai klausia, kodėl "Arai" nenaudoja įmontuotų saulės stikliukų. Tam yra trys svarbios priežastys:

1. Nėra reikalo mažinti EPS vidinio apvalkalo storio. Įrengus apsauginį stikliuką nuo saulės, reikiama erdvė sukuria EPS vidinį apvalkalą padarant plonesnį.

2. Išorinio apvalkalo stabilumui neturi įtakos nei oro erdvė, kurios reikia, kai montuojamas stikliukas nuo saulės, nei išorinio apvalkalo ir EPS vidinio apvalkalo sujungimo nebuvimas.

3. Nereikia jokio įjungimo mechanizmo. Įjungimo sistemai reikėtų dar daugiau vietos ir dar labiau sumažėtų vidinis apvalkalas. Be to, tokiame mechanizme EPS vidiniame apvalkale dažnai būna metalinių dalių, kurios avarijos atveju gali tapti pavojingos.

"Pro Shade" sistema:
Kaip PSS veikia kelionės metu?

Kai rėmelis yra viršutinėje padėtyje veikia kaip veiksmingas stikliukas nuo saulės. Saulėje nereikia keisti apsauginio stikliuko, bet galima greitai perjungti apsauginį stikliuką nuo saulės ir permatomą apsauginį stikliuką- tai ypač patogu važiuojant per tunelius ar požemines perėjas. PSS yra išbaigtas paketas, kurį sudaro stikliukas nuo saulės, "Max Vision" stikliukas ir "Pinlock". Tai tikras sprendimas, skirtas važiuoti bet kokiomis oro sąlygomis, kuris tuo pat metu apsaugo nuo saulės spindulių ir rasojimo. PSS buvo išsamiai išbandytas vėjo tunelyje, kasdienėmis sąlygomis Europos keliuose ir Europos oro sąlygomis. Šie bandymai parodė, kad PSS nepadidina vėjo keliamo triukšmo ir nesukelia šalmo plazdėjimo - net ir važiuojant dideliu greičiu.

"Pro Shade" sistema: tarsi vientisas ekranas
Tačiau išmanioji PSS sistema turi papildomų privalumų, kurių negali pasiūlyti vidinė diafragma. Kai stikliukas yra viršutinėje padėtyje, jis veikia kaip ekranas. Užrakto mechanizmas išlaiko ekraną jo padėtyje. Kylančios saulės spinduliai yra filtruojami.Kai saulė žemai, norint sumažinti aplinkos šviesą, užtenka tik trumpam nuleisti galvutę. PSS neuždengia viso regėjimo lauko, tik išblukusią sritį. Jų privalumas vis tiek yra aiškus vaizdas pro netamsintą stikliuką.

Sistemą galima palyginti su automobilyje esančiu skydeliu nuo saulės, tačiau PSS veikia daug greičiau. Pakanka trumpam nuleisti galvą. Nereikia atitraukti rankos nuo vairo, kad galėtumėte valdyti svirtį ar rankenėlę. Vairuotojo vaizdo neužstoja visas skydelis nuo saulės, neužtamsinta skydelio dalis leidžia netrukdomai matyti kelią. PSS apsaugo nuo akinančių saulės spindulių, tačiau netrukdo matyti kelio ir kitų eismo dalyvių.

"Arai PSS" turi dar vieną privalumą, palyginti su įprastomis nuleidžiamomis konstrukcijomis: viršutinėje padėtyje ji veiksmingai saugo akinančią gatvės apšvietimo šviesą net ir naktį.

Stikliukas, tinkantis:
RX7 GP
Quantum, Quantum-ST, Quantum-ST PRO
Rebel
Chaser-V, Chaser-V PRO
Axces II

Nuotraukos yra pavyzdinės. Tikroji išvaizda gali skirtis.

ARAI


Arai - tai šalmų firma, įkurta 1926 metais, Japonijoje. Su dideliu noru ir darbu, Arai 1976 metais išsikėlė sau tikslą "būti šalmu numeris 1 pasaulyje", to pasekoje ši firma tapo viena žinomiausių šalmų firmų pasaulyje. Šios firmos šalmai išsiskiria savo dizainu ir formomis. Arai pagrindinis šalmų gamybos tikslas yra sukurti kuo saugesnį ir komfortiškesnį šalmą motociklininkui.