.

Krosinis šalmas Alpinestars S-M5 Mineral

€ 412.76
€ 288.93  





Prekės kodas:  228365


Spalva:  
Juoda / Balta
Balta / Pilka
Tamsi Ruda / Smėlio



Dydis:  
XS
S
M
L
XL
XXL


Kiekis

Visiškai naujas SM5 ECE 22.06 šalmas buvo sukurtas taip, užtikrinantis optimalią apsaugą ir komfortą. Lengvas SM5 šalmas turi termiškai įpuršktą apvalkalą su specialiu polimerų mišiniu, sustiprintu įvairaus storio, kuris yra sukurtas taip, kad užtikrintų optimalų apsaugos nuo smūgių ir lengvo svorio derinį. Vidinis pamušalas turi 7 dalių putų polistireno (EPS) konstrukciją, įskaitant penkis skirtingus EPS tankius, sukurtus taip, kad būtų užtikrintas tinkamas tankis tinkamoje srityje, kad būtų geriau sugertas smūgis.

Savybės:

  • Lengvas išorinis apvalkalas pagamintas iš technologiškai pažangaus smūgiams atsparaus termoplastiko, trijų anatominių dydžių apvalkalų ir trijų atskirų EPS vidinio pamušalo dydžių su vidinio pamušalo ir skruostų paminkštinimo deriniu, kad būtų galima pasiūlyti 6 unikalius dydžius ir užtikrinti geriausią prigludimą ir apsaugą.
  • Suprojektuota paaukštinta sritis su paminkštinimu efektyviai sumažina jėgas, perduodamas į raktikaulį, ir patentuota šalmo snapelio atleidimo sistema, užtikrinanti, kad šalmo snapelis būtų atlaisvintas teisinga iš anksto nustatyta jėgos dydžiu, neatsižvelgiant į smūgio kampą.
  • Patikslintas vidutinis, didelis, XL ir 2XL apatinis korpuso tūris, kad būtų maždaug 3 % platesnis, kad šalmą būtų lengviau užsidėti ir nusiimti, o šalmo apimties padidėjimas taip pat pagerino smūgio valdymo efektyvumą, kuris dabar yra 44 % mažesnis. nei įprasto greičio slenkstis
  • Pagal naująjį ECE 22.06 standartą SM5 pasiekia 44 % geresnį įprasto greičio smūgio įvertinimą, palyginti su dabartiniu 33 %, taip pat 32 % geresnį mažo greičio ir 31 % geresnį didelio greičio tiesinio smūgio balą nei vyraujantis standartas
  • Vidinis ir išorinis paviršiai suprojektuoti taip, kad sumažintų įstrižų smūgių poveikį. Siekdama kovoti su šiomis sukimosi smūgio jėgomis ir jas sušvelninti, Alpinestars sukūrė patentuotą technologiją, sukurdama mažos trinties paviršių ant EPS įdėklo vidinio paviršiaus. Pagal ECE 22.06 standartą, į kurį dabar įtrauktas sukimosi įstrižo smūgio įvertinimas, pagal naująjį reglamentą SM5 balas yra 70 proc.
  • Kelių tankių vidinis pamušalas, užtikrinantis tinkamą tankį tinkamoje srityje, kad būtų geriau sugertas smūgis
  • Perdarytas naujas smakro strypo profilis, kurio pagrindo sritis buvo specialiai suformuota, kad būtų reljefinė dalis, su nauju minkštesniu EPS pamušalu, kuris tęsiasi už paties šalmo apvalkalo ir yra padengtas lankstesniu gumos mišiniu, sumažinta bet kokio tipo raktikaulio sužalojimo tikimybė
  • Maksimalus vėdinimas ir aukštas šilumos perdavimo lygis dėl kelių oro įleidimo ir išmetimo angų
  • Šalmo snapelis buvo sukurtas taip, kad nukreiptų orą į angas, kad būtų pagerintas oro srautas
  • ERS avarinio atleidimo sistemos skruostų pagalvėlės
  • Vandens gėrimo žarnos tiesimo kilpos, palengvinančios vandens gėrimo sistemos montavimą

Specifikacijos:

  • ECE SM5 šalmo versija sveria 1350 gramų vidutinio dydžio su šalmo snapeliu
  • Sertifikuota: ECE 22-06
  • Dvigubas D žiedų užsegimas
ALPINESTARS


"ALPINESTARS" pirmaujantis profesionalių lenktyninkų aprangų bei aksesuarų prekės ženklas. ALPINESTARS aktyvus dalyvavimas "Formulėje 1", "NASCAR", "World Motocross" bei "MotoGP" leido jiems sukurti pažangias saugumo technologijas geriausiems pasaulio lenktynininkams. Maža įmonė prasidėjusi 1963 metais, mažame Italijos miestelyje, šiai dienai yra paplitusi per visą pasaulį ir yra žinoma kaip viena geriausių savo srityje.

ALPINESTARS dydžių lentelė