.

Krosinis šalmas Alpinestars Supertech S-M10 Solid

€ 988.31
€ 691.82  



Prekės kodas:  228348


Spalva:  
Balta
Juodas carbon



Dydis:  
XS
S
M
L
XL
XXL


Kiekis

Alpinestars Supertech šalmų šeimos tikslas buvo sukurti pažangiausius, apsauginius ir aukščiausios kokybės šalmus motociklininkams visame pasaulyje. Naudodama S-M10, Alpinestars šalmo kūrimo komanda suprojektavo šalmą, kad būtų sukurtas tobulas aukščiausios ventiliacijos ir neprilygstamo komforto derinys, kad būtų sukurtas kuo lengvesnio svorio šalmas, nepakenkiant kitose srityse. S-M10 dizainas siūlo sklandų, patrauklų, aerodinaminį profilį, kuris yra supaprastintas ir be išorinių profilių ir savybių, kurios galėtų veikti kaip smūgio taškas arba pakenkti bendram šalmo konstrukcijos vientisumui. Paviršiaus kreivumas sumažina trintį smūgio metu, leidžia deformuotis ir efektyviausiai perduoda energiją, kad apsaugotų motociklininko galvą nuo tiesioginės jėgos, veikiančios kaukolę, kaklą ir stuburą.

Savybės:

  • S-M10 apvalkalo dydžio sprendimas užtikrina, kad kiekvienas šalmo dydis turėtų savo atitinkamą apvalkalo dydį, kad būtų galima pateikti geriausią anatominį sprendimą įvairiems pritaikymo poreikiams visame pasaulyje. 4 skirtingi šalmo dydžiai S, M, L ir XL bei 6 vartotojų dydžiai nuo XS iki XXL užtikrina, kad motociklininkas būtų tinkamai prigludęs, o tai ne tik pagerins komfortą ir sumažins bendrą svorį, bet, dar svarbiau, pagerins šalmo efektyvumą. smūgio metu.
  • Šalmo korpuso konstrukcijoje naudojama pažangiausia liejimo technologija su kelių kompozitų deriniu: 3K anglis, išorinis didelio tankio anglies sluoksnis, kuris pagerina stiprumą ir energijos išsklaidymo efektyvumą visame korpuse, vienkryptis anglies kompozicinis sluoksnis, suteikia žymiai didesnį radialinį stiprumą aplink apvalkalą ir apsaugo nuo suspaudimo, bet leidžia kontroliuojamą deformaciją, kad sumažintų perduodamą smūgio energiją, ir aramidinio pluošto sluoksnį, kuris užtikrina kritinę apsaugą nuo įsiskverbimo. Šis sluoksnių derinys yra dar galingesnis dėl epoksidinės dervos junginio, kuris užtikrina geriausią įmanomą stiprumo ir energijos valdymą. Ribotas išorinio apvalkalo įlinkis reiškia, kad energija sklinda toliau ir yra geriau sugeriama 4 krypčių tankinto EPS įdėklo.
  • Unikalaus korpuso konstravimo proceso, naudoto kuriant S-M10, rezultatas – itin efektyvi apsauga nuo smūgių. S-M10 užtikrina linijinio ir įstrižo smūgio efektyvumą, kuris viršija dabartinius standartinius šalmų apribojimus. Esant tiesioginiam linijiniam smūgiui, t. y. smūgiui 90 laipsnių kampu tarp šalmo ir objekto, S-M10 viršija naująjį 2024 m. ECE 22.06 standartą vidutiniškai 46 %, kai smūgis įprastu greičiu. ECE 22.06 standarto naujiena yra mažo ir didelio greičio linijinio smūgio reikalavimai, kur S-M10 viršija naujus ECE 22.06 standartus dėl didžiausio linijinio pagreičio atitinkamai 23 % ir 28 %.
  • Dėl sukimosi pagreičio ir veikimo įstrižinio smūgio metu, kai smūgio energija gaunama iš kito kampo nei tiesinis 90 laipsnių arba statmenas tiesus smūgis, S-M10 viršija naują ECE standartą 22.06 dėl didžiausio sukimosi pagreičio 76%.
  • Naujas atnaujinto smakro apsaugos profilis, kurio apatinė sritis buvo specialiai suformuota, kad būtų sukurta reljefinė sritis, kuri palieka laisvą raktikaulį, su nauju minkštesniu EPS pamušalu, kuris tęsiasi už tikrojo šalmo apvalkalo ir yra padengtas lankstesniu gumos mišiniu. kuri sumažina raktikaulio traumos riziką.
  • Išimamos šoninės pagalvėlės, pagamintos iš pusiau minkšto polimero, užtikrinančios papildomą apsaugą, suteikia didesnį kontaktinį plotą, kad būtų išsklaidyta smūgio energija.
  • Patentuota A-Head Fitment System leidžia lengvai reguliuoti šalmo ant galvos kampą ir aukštį.
  • Itin ventiliuojamas šalmas su 28 atskiromis oro angomis ir oro išleidimo angomis, neįskaitant matymo lauko, su 18 oro įėjimo angų ir 10 išėjimo angų.
  • MIPS, Multi-directional Impact Protection System (apsaugos sistema nuo kritimo su įstrižu smūgiu).
  • ERS sistema snapeliui nuimti avariniu atveju ir naujas snapelio prailginimas, apsaugantis nuo saulės ir dulkių.
  • Naujoji Eject technologija apima šalmo pašalinimo sistemą Eject.

Specifikacijos:

  • Lengvas ECE 1260g vidutinio dydžio, 1310g su šoniniu paminkštinimu ir 1370g su snapelio prailginimu.
  • Dvigubas D žiedų užsegimas
  • Sertifkuota: ECE 22.06
ALPINESTARS


"ALPINESTARS" pirmaujantis profesionalių lenktyninkų aprangų bei aksesuarų prekės ženklas. ALPINESTARS aktyvus dalyvavimas "Formulėje 1", "NASCAR", "World Motocross" bei "MotoGP" leido jiems sukurti pažangias saugumo technologijas geriausiems pasaulio lenktynininkams. Maža įmonė prasidėjusi 1963 metais, mažame Italijos miestelyje, šiai dienai yra paplitusi per visą pasaulį ir yra žinoma kaip viena geriausių savo srityje.

ALPINESTARS dydžių lentelė