.

Krosinis šalmas Scorpion VX-22 Air Attis

€ 449.79
€ 314.85  





Prekės kodas:  213319


Spalva:  
Juoda / Balta
Raudona / Juoda / Balta
Mėlyna / Geltona



Dydis:  
XS
S
M
L
XL


Kiekis

Legendinio VX-21 Air įpėdinis, turintis įspūdingų rezultatų bet kokioje vietovėje, naujajam Scorpion VX-22 Air teks sudėtinga užduotis pakeisti sėkmingiausią krosinio tipo modelį, derinant geriausias technologijas, kad būtų dar didesnis efektyvumas. Sukurtas bendradarbiaujant su geriausiais pasaulio motokroso ir enduro motociklininkais, VX-22 Air sujungia naujo krosinio šalmo išradingumą, kad būtų galima atlikti dar didesnį našumą šioje srityje. Itin lengvas TCT pluošto kevalas su MIPS saugos sistema, Airfit sistema skruostų pagalvėlėms reguliuoti, išimamas ir plaunamas KwickWick3 vidinis pamušalas, "Double D-Ring" titano šalmo užsegimas, optimizuota ventiliacijos sistema, suderinama su kaklo petnešomis, itin lengvas ir atsparus šalmo snapelis. 

Specifikacijos:
Airfit®
Visiškai reguliuojamas, supaprastintas snapelis, sumažina oro pasipriešinimą važiuojant dideliu greičiu
Vėdinimo sistema: didelės įėjimo angos ir galinės oro išėjimo angos maksimaliai padidina oro srautą per šalmą
Didelė akių išpjova: užtikrina maksimalų matymo lauką ir tinka visų tipų akiniams
Dirželio laikiklis: neleidžia paslysti akinių dirželiui
EXOLON® šalmo snapelis: deformuojamas ir nelūžtantis, tvirtinamas varžtais, kurie atsileidžia stipraus smūgio atveju.
UltraTCT® termodinaminė kompozito technologija: Scorpion sukurtas revoliucinis naujos struktūros TCT ® audinys suteikia unikalų saugumą. Itin lengvas, susiglamžymo zona sugeria laipsniškai daugiau energijos smūgio atveju.
Kwikwick® pamušalas: labai efektyvus, hipoalergiškas, išimamas, plaunamas, labai minkštas ir patogus prie odos. Naujųjų ScorpionExo ® modelių KwikWick C ® pamušalas yra geriausia, ką galite padaryti savo galvai.
Medžiaga: polikarbonatas
Dviejų žiedų (Duoble D-Ring) šalmo užsegimas

Komplektacija:
1x Scorpion VX-22 Air Attis šalmas
1x Šalmo maišelis

SCORPION


Jau daugiau nei 17 metų „ScorpionEXO®“ gali pasiūlyti aukštos kokybės, naujoviškus motociklininkų šalmus ir aprangą. Kai kurie geriausių pasaulio šalmų ir drabužių dizaineriai praleidžia daugybę valandų kurdami ir išbandydami ScorpionEXO® gaminius, siekdami užtikrinti, kad kiekvienas ScorpionEXO® šalmas ir drabužis viršys vartotojo lūkesčius. „ScorpionEXO®“ yra pasiryžusi įsiklausyti į jūsų, kaip motociklininko, poreikius.

SCORPION dydžių lentelė

SCORPION dydžių lentelė

SCORPION dydžių lentelė