.

Atverčiamas šalmas Scorpion ADX-2 Carrera

€ 342.64
€ 239.85  





Prekės kodas:  209900


Spalva:  
Balta / Pilka
Matinė Juoda / Pilka
Matinė Juoda / Raudona



Dydis:  
XS
S
M
L
XL
XXL


Kiekis

Jei mėgstate važinėti po miškų, laukų keliukus, nardyti mieste tarp automobilių ar praleidžiate daug laiko ilgose kelionėse Scorpion sukūrė jums tinkamą šalmą – ADX-2. Scorpion ADX-2 yra atverčiamas šalmas visiems tiems, kurie taip pat nori kartas nuo karto važiuoti greitai su uždaru šalmu arba nori būti kelyje be atverčiamos dalies ir su MX akiniais. Homologuotas kaip atviras ir uždaras šalmas (P/J) ir turintis visas turistinių, nuotykių ir purvo kelių motociklininkų funkcijas, tai yra tinkamas šalmas jūsų nuotykiams. Drėgmę sugeriantis KwickWick pamušalas užtikrina maksimalų važiavimo komfortą bet kokiomis sąlygomis ir net esant aukštai temperatūrai. Naujoviško ir stilingos Bluetooth pasikalbėjimo įrangos EXO-COM montavimui jau paruoštos vietos ADX-2 šalme ir parduodama atskirai.

Specifikacijos:
(P/J) Homologavimas
Korpusas pagamintas iš naujausios polikarbonato kompozitinės medžiagos: patikrintas vėjo tunelyje, žemas triukšmas ir supaprastintas dizainas, užtikrinantis maksimalų komfortą. EPS pamušalu smakro juosta papildomai apsaugai
SpeedView™: vidinis ištraukiamas skydelis
Automatinė mikrometric smakro dirželio sagtis greitam atsegimui ir tiksliam reguliavimui
Kwikwick® pamušalas: labai efektyvus, hipoalergiškas, nuimamas, plaunamas, labai minkštas ir patogus prie odos. Naujųjų ScorpionExo ® modelių KwikWick C ® pamušalas yra geriausias šiuo metu rinkoje.
Pinlock® : Pinlock® apsaugo nuo rasojimo, nes sukuria nuolatinį oro tarpč tarp savęs ir skydelio, net kai didėja temperatūros skirtumas viduje ir išorėje
2 apvalkalo dydžiai
Galima naudoti EXO-COM pasikalbėjimo įrangą
Medžiaga: polikarbonatas
Užsegimas: mikrometric sagtis
Dydžiai: XS-XXL
Standartas: 22.06
Integruotas skydelis nuo saulės

Komplektacija:
1x Scorpion ADX-2 Carrera šalmas
1x šalmo krepšys

SCORPION


Jau daugiau nei 17 metų „ScorpionEXO®“ gali pasiūlyti aukštos kokybės, naujoviškus motociklininkų šalmus ir aprangą. Kai kurie geriausių pasaulio šalmų ir drabužių dizaineriai praleidžia daugybę valandų kurdami ir išbandydami ScorpionEXO® gaminius, siekdami užtikrinti, kad kiekvienas ScorpionEXO® šalmas ir drabužis viršys vartotojo lūkesčius. „ScorpionEXO®“ yra pasiryžusi įsiklausyti į jūsų, kaip motociklininko, poreikius.

SCORPION dydžių lentelė

SCORPION dydžių lentelė

SCORPION dydžių lentelė