.

Alpinestars SMX 1 Air V2 Handschuhe pirštinės

€ 128,36
€ 89,85  



Prekės kodas:  202812


Dydis:  
S
M
L
XL
2XL
3XL


Kiekis

Stilingos trumpos odinės motociklininko pirštinės su itin lengva oda ir 3D tinklelio korpusu, SMX-1 Air yra visiškai optimizuota šiltam orui. SMX-1 Air, turintis kietą pirštų apsaugą ir sustiprintą delną bei viršutinę plaštaką, užtikrina puikų judrumą ir našumą bei aukštą komforto lygį.

Pagrindinės savybės:
- Velcro® rankogalių užsegimas su TPR traukikliu saugiam ir patikimam užsegimui.
- Su jutikliniu ekranu suderinamas piršto galiukas, skirtas naudotis išmaniaisiais įrenginiais.
- Iš anksto išlenkta piršto konstrukcija, kad būtų patogiau ir sumažintų motociklininko nuovargį.

Pagaminta:
- Pagaminta iš patvarios ožkos odos ir strategiškai išdėstytais 3D tinklelio įdėklais viršutinėje rankos dalyje, kad būtų užtikrintas optimalus komforto lygis, ilgaamžiškumas ir vidinis oro srautas.
- Nykščio ir delno sutvirtinimas puikiai sukimba su valdikliais, tuo pačiu užtikrina geresnę siūlės apsaugą ir patvarumą.
- Naujai sukurtas, novatoriškas tamprus įdėklas tarp delno ir nykščio užtikrina puikų prigludimą ir padidintą judesių bei valdymo diapazoną.
- Versta oda padeda sustiprinti pirštų galiukus jautrumui ir geresnei kontrolei užtikrinti.
- Tamprūs tinkliniai keturkampiai, užtikrinantys prigludimą, lankstumą ir oro srautą.
- Išorinės rankos verstos odos sutvirtinimai yra padengti putplasčiu, kad būtų atsparūs dilimui.

Apsauga:
- Suformuota kieta gumbų apsauga, pagaminta iš nailono mišinio, užtikrina aukštą apsaugos lygį, stiprumą, svorio taupymą ir ilgaamžiškumą.
- Delnas, išorinis nykštys ir užpakalinė dalis yra paminkštinti energiją sugeriančiomis EVA putomis, užtikrinančiomis atsparumą dilimui ir smūgiams.
- Sonic suvirinti TPR pirštų slankikliai, skirti atsparumui smūgiams ir trinčiai.

ALPINESTARS


"ALPINESTARS" pirmaujantis profesionalių lenktyninkų aprangų bei aksesuarų prekės ženklas. ALPINESTARS aktyvus dalyvavimas "Formulėje 1", "NASCAR", "World Motocross" bei "MotoGP" leido jiems sukurti pažangias saugumo technologijas geriausiems pasaulio lenktynininkams. Maža įmonė prasidėjusi 1963 metais, mažame Italijos miestelyje, šiai dienai yra paplitusi per visą pasaulį ir yra žinoma kaip viena geriausių savo srityje.

ALPINESTARS dydžių lentelė

ALPINESTARS dydžių lentelė