.

Kelių apsaugos Alpinestars S-MX K Motocross

€ 108.36
€ 75.85  



Prekės kodas:  221396

Kiekis

Sukurta specialiai sudėtingoms oro sąlygoms, S-MX apsauga pasižymi itin lengva konstrukcija, užtikrinančia optimalų vairuotojo komfortą. Joje yra ergonomiškai suprojektuota apsauga, kurią saugiai laiko dviguba, apatinė ir viena viršutinė elastingų dirželių sistema. Ši apsauga taip pat apima putplasčio paminkštinimus, užtikrinančius komfortą, o asimetrinė ir lengva konstrukcija užtikrina, kad ši kelių apsauga suteiks optimalią judėjimo laisvę.

Savybės:

  • Tvirtos apsauginės konstrukcijos ir smūgius sugeriantis paminkštinimas užtikrina optimalų apsaugos lygį.
  • Asimetriška ir lengva ergonomiška skydelio konstrukcija užtikrina išplėstus apsauginius paviršius, kad sumažintų sukimąsi.
  • Trijų dirželių užsegimo sistema ant kelių pagalvėlių, specialiai sukurta siekiant užtikrinti didesnį komfortą ir išlaikyti apsaugą važiuojant.
  • Ventiliuojamas išorinis apvalkalas užtikrina išskirtinį vairuotojo komfortą, nes neleidžia kauptis karščiui ir išlaiko kontaktą su oda.
  • Kelių apsauga – EN 1621-1:2012 1 lygis.
ALPINESTARS


"ALPINESTARS" pirmaujantis profesionalių lenktyninkų aprangų bei aksesuarų prekės ženklas. ALPINESTARS aktyvus dalyvavimas "Formulėje 1", "NASCAR", "World Motocross" bei "MotoGP" leido jiems sukurti pažangias saugumo technologijas geriausiems pasaulio lenktynininkams. Maža įmonė prasidėjusi 1963 metais, mažame Italijos miestelyje, šiai dienai yra paplitusi per visą pasaulį ir yra žinoma kaip viena geriausių savo srityje.

ALPINESTARS dydžių lentelė