.

Rankų apsaugos nuo vėjo/ šalčio Oxford Courier

€ 94.37
€ 66.06  


Prekės kodas:  229242



Oxford Courier Muffs naudojami atskirai suteikia išskirtinę apsaugą nuo blogų oro sąlygų, taip pat yra ypač praktiški, lengvai naudojami ir lengvai pritaikomi. Jie pasižymi tvirta neopreno konstrukcija su vandeniui atspariomis siūlėmis, o iš anksto suformuota anga yra apsaugota nuo lietaus. Tvirtinimas yra greitas, paprastas ir nereikalaujantis įrankių, naudojant elastingus užrišimus. Tačiau jų išskirtinis bruožas yra tai, kad jie yra paruošti CLIC GRIP. „CLIC GRIP“ yra unikalus (patentuotas) Oxford mechanizmas, kuriuo Oxford Courier antgalius galima pritvirtinti prie Oxford Courier HotGrips®. Jame naudojama saugi, bet be trinties sąsaja tarp antgalių ir rankenų, leidžianti droselio rankenai laisvai suktis, sumažinant nusidėvėjimą ir žymiai prailgina rankenų tarnavimo laiką.

Savybės:

  • Tvirta neopreno konstrukcija su vandeniui atspariomis siūlėmis – visa apsauga nuo oro sąlygų išlaiko rankas šiltas ir sausas
  • Greitas, saugus ir nereikalaujantis įrankių tvirtinimo variantas: CLIC GRIP™ (įtraukta) arba strypo galo tvirtinimas (parduodamas atskirai)
  • Terminis kailio/vilnos pamušalas papildomai šilumai
  • Iš anksto suformuota anga, kad būtų lengviau pasiekti
  • Atsparus atmosferos poveikiui rankogaliai su apsauga nuo lietaus ir užtraukiamu raišteliu
  • Elastingi užrišimai
  • Apsaugo nuo lietaus, UV, vėjo ir šalčio
OXFORD


OXFORD - pirmaujanti pasaulinė motociklų ir dviračių gaminių tiekėja įkurta 1973 metai Anglijoje. Didžiulis asortimentas apima viską, kas pagerina gyvenimą su motociklais: nuo drabužių ir šalmų iki aksesuarų, užraktų, bagažų ir daug daugiau. Šio prekės ženklo produktai, pripažinti už novatorišką dizainą ir dinamiškus rinkodaros sprendimus, yra platinami daugiau nei 80 pasaulio šalių.

OXFORD dydžių lentelė

Spalva:Juoda