.

Vyriškos Alpinestars ST-7 2L Gore-Tex Waterproof Tekstilinės kelnės

€ 661.44
€ 463.01  



Prekės kodas:  227722


Dydis:  
S
M
L
XL
XXL
3XL
4XL


Kiekis

ST-7 2L GORE-TEX striukę papildo ST-7 2L GORE-TEX kelnės – puikus pasirinkimas motociklininkams, ieškantiems visų aukščiausios kokybės Gore-Tex laminuotos konstrukcijos privalumų, ir Alpinestars sukurto ergonomiško mobilumo, bet ieškantiems lengvesnio svorio variantas, skirtas ne tokiems intensyviems sunkiems nuotykiams bekelėje. Keturių sezonų komplektą užbaigiančios kelnės, kaip ir striukė, ST-7 2L GORE-TEX kelnės taip pat pasižymi laminuota 100 % vandeniui ir kvėpuojančia komforto apranga, 2 lygio įvertinimu Nucleon Flex Pro kelių šarvais su reguliavimo sistema, skirta pasirinktinei padėties nustatymui ir judėjimo komfortui. Pagrindinė konstrukcija pagaminta iš patvarių, lengvų ir lanksčių medžiagų mišinio su poliaudiniais sutvirtinimais ant vidinių kojų ir techniškai tamprios medžiagos tarpkojyje ir užpakalinėje dalyje.

ST-7 kelnės turi dideles ergonomiškas kišenes su užtrauktuku tiesiogine ventiliacija ant šlaunų, o juosmuo pasižymi išlenktu dizainu su magnetine sagtimi. Viduje yra nuimamas termo pamušalas su 80 g izoliacija ant šlaunų ir sėdmenų, 60 g izoliacija ant blauzdų ir tamprios medžiagos ant kelių ir nugaros dalies. Pritaikomos, bet kokiam orui skirtos keturių sezonų ST-7 2L GORE-TEX AA kelnės yra puikus pasirinkimas nuotykių kelionėms ir tobula apranga, kai derinama su ST-7 2L GORE-TEX striuke.

Savybės:

  • 2L laminuota GORE-TEX, užtikrinanti 100% atsparumą vandeniui ir orui pralaidumą.
  • Tiesioginė šlaunų ventiliacija ir nuimamas terminis pamušalas.

Specifikacijos:

  • II kategorija EN 17092-3:2020 – AA klasė.

Apsauginės priemonės:

  • 2 lygio II kategorijos EN 1621-1:2012 Nucleon Flex Pro kelių šarvai.
  • 1 lygio II kategorija EN 1621-1:2012 Bioflex klubų šarvai.

Medžiaga:

  • 52% poliesteris, 48% poliamidas.
  • Pamušalas: 100% poliesteris.
ALPINESTARS


"ALPINESTARS" pirmaujantis profesionalių lenktyninkų aprangų bei aksesuarų prekės ženklas. ALPINESTARS aktyvus dalyvavimas "Formulėje 1", "NASCAR", "World Motocross" bei "MotoGP" leido jiems sukurti pažangias saugumo technologijas geriausiems pasaulio lenktynininkams. Maža įmonė prasidėjusi 1963 metais, mažame Italijos miestelyje, šiai dienai yra paplitusi per visą pasaulį ir yra žinoma kaip viena geriausių savo srityje.

ALPINESTARS dydžių lentelė

ALPINESTARS dydžių lentelė