.

Kelių apsaugos Alpinestars Bionic Plus

€ 56.53
€ 39.57  



Prekės kodas:  221267


Dydis:  
S/M
L/XL


Kiekis

Ergonomiška, 1 lygio, patvirtinta apsauga, saugiai pritvirtinta per dvigubą dirželio užsegimo sistemą, „Bionic Plus Knee Protector“ apima 3D tinklelį ir ventiliuojamas plokštes, kad išvengtų karščio kaupimosi. Dėl asimetriško ir lengvo dizaino bei strateginio lenkimo, ši kelių apsauga suteikia didelę judėjimo laisvę ir komfortą.

Savybės:

  • Asimetriška ir lengva, ergonomiška konstrukcija suteikia išplėstinius apsauginius paviršius, kad sumažintų sukimąsi.
  • Dviejų dirželių užsegimo sistema ant kelio apsaugos, specialiai sukurta siekiant užtikrinti didesnį komfortą ir reguliavimą. Viršutinis dirželis tvirtinamas virš kelio, o apatinis dirželis yra ergonomiškai prigludęs.
  • Ventiliuojamos plokštės ir 3D tinklelio medžiaga suteikia vairuotojui komfortą, neleidžia susidaryti karščiui ir palaiko artimą kontaktą su oda.
  • Sukurtas su lenkimo kanalu per apvalkalą, kuris leidžia apvalkalui sulenkti kelius.
  • CE sertifikuotos apsaugos sistemos, kuriose naudojamos tvirtos apsauginės konstrukcijos ir smūgius sugeriantys pamušalai.
  • Itin ergonomiškas dizainas pagerina supaprastinimą ir suteikia itin svarbią apsaugą MX ir važiavimui bekele.
ALPINESTARS


"ALPINESTARS" pirmaujantis profesionalių lenktyninkų aprangų bei aksesuarų prekės ženklas. ALPINESTARS aktyvus dalyvavimas "Formulėje 1", "NASCAR", "World Motocross" bei "MotoGP" leido jiems sukurti pažangias saugumo technologijas geriausiems pasaulio lenktynininkams. Maža įmonė prasidėjusi 1963 metais, mažame Italijos miestelyje, šiai dienai yra paplitusi per visą pasaulį ir yra žinoma kaip viena geriausių savo srityje.

ALPINESTARS dydžių lentelė