.

  • Akcija

Integruojma Nugaros Apsauga Spidi Warrior 510

€ 66.93
€ 46.85  



Prekės kodas:  225616

Kiekis

Savybės:

  • Ši apsauga sertifikuota ūgiui nuo 157cm iki 193cm. Pagal galiojančius įstatymus, ši apsauga užtikrina visų kūno vietų apsaugą, todėl tinkama naudoti pagal aukščiau nurodytus išmatavimus.
  • „Back Warrior Z54“ struktūra yra daugiasluoksnė, iš kurių pirmasis yra standus ir sklaido smūgių energiją, o antrasis ir trečiasis yra palaipsniui minkštesni ir sugeria smūgio energiją.
  • Kubeliai, formuojantys vidinį ir išorinį Warrior Back paviršių, gali papildomai sugerti 20% smūgio energijos, daugiau nei paprastas lygus paviršius, išlaikant puikų atsparumą dilimui.
  • Vidinis paviršius taip pat buvo suformuotas taip, kad būtų užtikrinta oro cirkuliacija ir išlaikomas komfortas, ypač šilto klimato sąlygomis.
  • Ypatinga forma ir paviršiaus struktūra taip pat yra labai lanksti ir lengva, lengvai sandėliuojama, greitai montuojama ir patogi bet kokiai važiavimo padėčiai.
SPIDI


Aistra dizainui, technikai ir greičiui. Neabejotinai. Tačiau visų pirma – atsakomybė kuriant dizaino sprendimus, kurie bėgant metams pelnytų motociklininkų pagarbą, taip pat ypatingas pasitikėjimo drabužiais suvokimas, kuriame derinama apsauga, patogumas, stilius ir praktiškumas.

Vis saugesnis ir didesnis komfortas važiuojant per miestą ar net į nuotykių kupiną kelionę. Kuriame produktus ir procesus atsakingai ir darome tai nuo 1977 m. Visada stengiames pakelt savo gaminius į kitą aukščiausią lygį, ir tikrai ne žiūrėdami tik į rinką ar išvaizdą.