.

O'Brien Baller 2P Dvivietė tempiama vandens padanga

€ 406,93
€ 284,85  



Prekės kodas:  221056

Kiekis

Galimybė tempti iš kelių taškų, O'Brien Baller 2 užtikrina jaudulį. Lengvai pakeiskite iš sėdimos pozicijų į tempimo stiliaus plaukimo pozicijas, kad iš vienos tempiamos vandens padangos būtų kuo daugiau malonumo. Lygus Baller serijos SofTec viršus suteikia prabangiausią plaukimą iš bet kurios šios kategorijos padangos. Ši minkšta, besiūlė medžiaga apsaugo nuo bet kokio nemalonaus trynimo, kad galėtumėte šėlti visą dieną.

Savybės:

  • Maks. Talpa – iki dviejų motociklininkų arba 340 svarų/154 kg.
  • Dvipusis vilkimas – Vilkite iš abiejų galų, kad galėtumėte plaukti keliomis pozicijomis ir smagiau.
  • Padidintas patvarumas – pilnai padengtas tvirtu nailono apvalkalu.
  • Premium Comfort - Smooth SofTec viršus ir 12 Ultra Grip rankenų.
  • 2 greito prijungimo vilkimo kabliukai – saugiausias, greičiausias ir lengviausias būdas prijungti virvę prie padangos.
  • 2 vožtuvai – pripūskite / išleiskite orą greičiau nei bet kada anksčiau.
  • Dydis – 66" x 66"/ 168 x 168 cm.(išleidus orą).

OBRIEN


Būdami žinomiausiu vandens sporto prekės ženklu, branginame kiekvieną akimirką, praleistą ant vandens, ir žinome, kad jūs taip pat. 1964 m. sukūrėme savo pirmąją vandens slidę ir nuo to laiko mūsų misija buvo sukurti gaminius, kurie pasiūlytų didžiausią šeimos pramogą ant vandens, leidžiančią maksimaliai išnaudoti šias brangias akimirkas. Obrien aistra vandens sportui sukėlė revoliuciją ne tik vandens slidėmis, bet ir vandenlentėmis, banglentėmis, irklentėmis, tempimo padangomis ir gelbėjimosi liemenėmis. Obrien praleidžia daugybę valandų kurdami, išbandydami ir tobulindami kiekvieną gaminį, kad atitiktų sportininkų, jų draugų ir šeimų poreikius.