.

O'Brien Barca 2P Dvivietė tempiama vandens padanga

€ 406,93
€ 284,85  



Prekės kodas:  221047

Kiekis

Patirkite įdomius vandens nuotykius naudodami šią tempiamą, dviems asmenims skirtą vandens padangą, kurią galima tempti iš bet kurio galo. O'Brien Barca 2 suteiks jums ir draugui dvigubai daugiau pramogų nei įprasta tempimo padanga. Plaukite įprastu stiliumi arba apverskite, atsisėskite ir atsipalaiduokite (arba tvirtai laikykitės, priklausomai nuo vairuotojo). Nesvarbu, kaip pasirinksite ja plaukti, su Barca 2 nesuklysite.

Savybės:

  • Maks. Talpa – iki dviejų asmenų arba 340 svarų/154 kg.
  • Dvipusis vilkimas – Vilkite iš abiejų galų, kad galėtumėte plaukti keliomis pozicijomis ir smagiau.
  • Padidintas patvarumas – pilnai padengtas tvirtu nailono apvalkalu.
  • Ypatingas komfortas – EVA pagalvėlės, padalinta sėdynė ir 8 rankenos su EVA pirštų apsaugomis.
  • 2 greito prijungimo vilkimo kabliukai – saugiausias, greičiausias ir lengviausias būdas prijungti virvę prie tempimo padangos.
  • 2 vožtuvai – pripūskite / išleiskite orą greičiau nei bet kada anksčiau.
  • Dydis – 70" x 63"/ 178 x 160 cm. (išleidus orą).

OBRIEN


Būdami žinomiausiu vandens sporto prekės ženklu, branginame kiekvieną akimirką, praleistą ant vandens, ir žinome, kad jūs taip pat. 1964 m. sukūrėme savo pirmąją vandens slidę ir nuo to laiko mūsų misija buvo sukurti gaminius, kurie pasiūlytų didžiausią šeimos pramogą ant vandens, leidžiančią maksimaliai išnaudoti šias brangias akimirkas. Obrien aistra vandens sportui sukėlė revoliuciją ne tik vandens slidėmis, bet ir vandenlentėmis, banglentėmis, irklentėmis, tempimo padangomis ir gelbėjimosi liemenėmis. Obrien praleidžia daugybę valandų kurdami, išbandydami ir tobulindami kiekvieną gaminį, kad atitiktų sportininkų, jų draugų ir šeimų poreikius.