.

Quad Lock Mag apsauginis dangtelis Samsung Galaxy (nuo Samsung Galaxy S22 iki Samsung Galaxy S23 Ultra)

€ 32.64
€ 22.85  



Prekės kodas:  216085


Dydis:  
Samsung Galaxy S23
Samsung Galaxy S23 FE
Samsung Galaxy S23+
Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy S22
Samsung Galaxy S22+
Samsung Galaxy S22 Ultra


Kiekis

Apsaugokite savo Samsung Galaxy nuo oro sąlygų su Quad Lock® MAG Poncho.

Apsaugokite savo telefoną

  • Iš tvirto TPU (termoplastinio poliuretano) pagamintas Quad Lock® MAG Poncho skirtas apsaugoti Samsung Galaxy ekraną ir prievadus nuo purvo, dulkių ir lietaus.

Patvari medžiaga

  • Paprasčiausiai užsidėkite jį, kai reikia, ir paslėpkite, kai nereikia. TPU medžiaga yra labai patvari, todėl Poncho galite laikyti kišenėje ar krepšyje jo nepažeisdami.

Prieinamumas

  • Skaidri TPU medžiaga leidžia lengvai peržiūrėti programėles keliaujant ir veikia su jūsų jutikliniu ekranu / mygtukais.

Komplekte:

  • 1 x Quad Lock® MAG Poncho, skirtas Samsung Galaxy MAG dėklams

Tinka tik magnetiniams Samsung Galaxy dėklams, juos galite rasti paspaude čia

QUAD LOCK


Nuo 2011 metų Quad Lock prekės ženklas reiškia aukštos kokybės, tvirtus, praktiškus laikiklius, dangtelius ir adapterius, skirtus tvirtinti išmaniesiems telefonams. Quad Lock remiasi savotišku sistemos sprendimu, kuris įvairiais būdais naudoja patentuotą dviejų pakopų užrakinimo mechanizmą. Skirtingi laikikliai veikia kartu su atitinkamu adapteriu išmaniojo telefono korpuse. Taip pat yra nuo oro sąlygų apsaugantys dangteliai, vibracijos slopintuvai ir kiti priedai. Dėl aukščiausios klasės medžiagų, tokių kaip nerūdijantis plienas ir stiklo pluoštu sustiprintas nailonas, naudojimas, didelis funkcionalumas ir nuolat gerai apgalvotas, į vartotoją orientuotas valdymas padarė Quad Lock prekės ženklą labai sėkmingu.