.

Headwave Premium Tag 2 Vairavimo mokyklos pasikalbėjimo sistema

€ 1356.93
€ 949.85  



Prekės kodas:  214079

Kiekis

Headwave Tag 2 yra belaidė motociklininkų šalmų instrukcijų sistema.

Tai Headwave Tag 2 pratęsimas ir specialiai pritaikytas vairavimo mokyklų reikalavimams, vairavimo saugos mokymams ir lenktynių trasos instrukcijoms. Vairavimo mokyklos etiketėje taip pat naudojama patentuota Headwave technologija, kai garsas perduodamas tiesiai per šalmo kevalą. Prietaisas tvirtinamas tik prie šalmo išorės. Pačiame šalmo viduje nieko nereikia montuoti. Tai pašalina higieninį ausinių ar plokščių garsiakalbių naudojimo veiksnį. Vibracijos patikimai perduodamos per specialų daugkartinį gelio padą. Prietaisas tvirtai pritvirtintas prie šalmo lanksčia guma, kaip ir slidinėjimo akiniai.

Galima nuimti ir pakeisti iš vieno šalmo į kitą per kelias sekundes. Jis tinka ant kiekvieno šalmo, veikia bet kokiomis oro sąlygomis ir gali būti sujungtas įvairiais būdais. Jis gali būti naudojamas kartu su įprastomis radijo sistemomis arba kartu su Com-System. Jis nepakeičia radijo sistemos, bet tarnauja kaip garsiakalbis. Sistema užtikrina vienpusį ryšį. Instruktorius gali duoti nurodymus. Tačiau dalyvio/studento atsakymai atgal neperduodami, nes nėra mikrofono. Sistema tiekiama komplekte su Bluetooth keitikliu. Kartu su pasikalbėjimo įranga jis gali nuvažiuoti iki 1,2 km atviroje vietovėje. Čia vairavimo instruktorius gauna 1st Com įrenginį, o besimokantis vairuotojas gauna 2nd pasikalbėjimo įrenginį diržo maišelyje arba po keleivio sėdyne. Šis sprendimas taip pat tinka naudoti važiuojant mokomuosius važiavimus lenktynių trasose. TĀG taip pat gali būti naudojama kartu su klasikine radijo sistema. Šiuo tikslu tik „Bluetooth“ keitiklis yra prijungtas prie radijo garso išvesties ir prijungtas prie TAG. Instruktoriams palengvina dieną dėl savo paprastumo, leidžia naudoti kartu su vairavimo mokyklos automobilio laisvų rankų sistema. Jis yra prijungtas prie mobiliojo telefono per „Bluetooth“ ir suteikiamas besimokančiajam vairuotojui. Tada vairavimo mokyklos mokytojas tiesiog naudoja savo automobilio laisvų rankų sistemą, kad paskambintų dalyviui ir taip užmegztų ryšį. Toks naudojimas nepriklauso nuo diapazono ir yra nebrangus, nes nereikia pirkti papildomos pasikalbėjimo sistemos. 

Funkcijos:

  • atsparus vandeniui, dulkėms, atsparus smūgiams pagal IP67
  • aiškios balso instrukcijos (dvigubai padidinus garsumą gaunamas aiškus garsas – net ir esant vėjo triukšmui)
  • lanksti medžiaga prisitaiko prie bet kokio šalmo
  • magnetinis įkrovimo laidas (telpa į bet kurią 5V USB išvestį)
  • išorinis tvirtinimas iš šalmo išorės (šalmo viduje nieko nereikia montuoti)
  • 100 % belaidis ryšys (niekas negali užstrigti ar apriboti jūsų pokoalbio)
  • valdomas tik vienu mygtuku (garsumą galima reguliuoti garsumo mygtukais, esančiais įrenginio viršuje)

Specifikacijos:

  • Baterija: ličio polimeras, 800 mAh
  • Baterijos veikimo laikas: daugiau nei 24 valandas
  • Bluetooth: 4.1 (mobilusis telefonas arba navigacijos sistema / HFP v1.6, AVRCP v1.4, A2DP v1.2, HSP v1.2, Bluetooth® 3 klasė)
  • Bluetooth jungtys: 1 jungtis, be kelių taškų
  • Bluetooth siųstuvas: įtrauktas (gali palaikyti du Bluetooth ryšius vienu metu / konvertuoja garso signalą į Bluetooth)
  • Matmenys: 123 x 61 x 23 mm
  • Temperatūros diapazonas: -15°C iki 50°C

Komplektacija:
1 x Headwave valdymo sistema
1 x Cardo Freecom 4+ Duo / JBL pasikalbėjimo įranga 2 kompl.
1 x Ausinės su Cardo tvirtinimo plokšte
įskaitant pakrovėjas, laidas, mikrofonai, šalmo garsiakalbis

HEADWAVE


"Headwave" yra įmonė įsikūrusi Vokietijoje. Įmonė didelį dėmesį skiria motociklininkų, dviratininkų, snieglentininkų aksesuarų gamyboje.