.

Žibintuvėlis NITECORE TINI2

€ 91.41
€ 63.99  



Prekės kodas:  222839

Kiekis

Pristatydami atnaujintą Nitecore TINI 2, dvigubi OSRAM P8 šviesos diodai skleidžia įspūdingą 500 liumenų galią, puikiai tinkančią kasdieniam naudojimui, siekiant toli siekiančio ir vienodo spindulio, kuris siekia iki 89 metrų. Dėl to, koks galingas yra TINI 2, Nitecore sugebėjo išlaikyti jį mažą ir lengvą. Mažiau nei 1 uncijos sveriantis ir mažesnis už automobilio raktą, TINI 2 yra tobula raktų pakabuko žibintuvėlis.

Šiame ekrane su OLED ekranu rodoma realaus laiko informacija, pvz., ryškumo lygis, rėžimas, liumenai, akumuliatoriaus įtampa ir likęs veikimo laikas. Ekranas leidžia spėlioti, kada reikia įkrauti akumuliatorių. Atėjus laikui įkrauti, TINI 2 nestinga, nes yra greitasis įkrovimas USB-C. TINI 2 yra būtinas EDC žibintuvėlis ant raktų pakabuko.

Nitecore TINI 2 turi daug funkcijų, dėl kurių jis puikiai tinka kasdieniam nešiojimui. Dviejų jungiklių konstrukcija leidžia lengvai įjungti ir išjungti arba reguliuoti ryškumo lygį. Laikykite nuspaudę mygtuką, kad tiesiogiai įjungtumėte į turbo režimą arba laikykite nuspaudę mygtuką įjungti itin mažą ryškumą. Jis taip pat apsaugo nuo netyčinio įjungimo naudojant pusiau užrakto arba visiško blokavimo rėžimą. Kad atitiktų skirtingus naudojimo būdus, Tini 2 yra su dviem vartotojo rėžimais: demonstracinis rėžimas skirtas trumpiems apšvietimo epizodams, o kasdienis rėžimas optimizuotas ilgesniam apšvietimui. Su visomis naujomis funkcijomis ir atnaujinimais Tini 2 puikiai papildo bet kurią EDC kolekciją.

Specifikacijos:

  • Maksimali galia: 500 liumenų
  • Maksimalus spindulio atstumas: 89 m
  • Maksimalus spindulio intensyvumas: 2000 cd
  • Maksimalus veikimo laikas: 60 h 0 m / 2,5 d
  • LED: 2 x OSRAM P8
  • Baterija: įkraunama ličio jonų
  • Ilgis: 46,6 mm / 1,83 colio
  • Galvutės dydis: 12,5 mm / 0,49 col
  • Svoris: 18,8 g / 0,66 uncijos

Ryškumo rėžimai:

Rėžimai Išėjimas Veikimo laikas
Turbo 500 liumenai 15 min
Didelis 200 liumenai 45 min
Vidutinis 65 liumenai 2.5 valandos
Mažas 15 liumenai 8 valandos
Itin Mažas 1 liumenai 60 valandų

 

NITECORE


NiteCore yra 2007 metais įkurtas Kinijoje žibintuvėlių gamintojas, kurio specializacija yra kompaktiški žibintuvėliai kelionėse dviračiu, miško takeliu ir jų priedai.