.

Baterijų pakrovėjas NITECORE UM2

€ 64.74
€ 45.32  



Prekės kodas:  223076

Kiekis

Naujasis NITECORE UM2 yra QC įvestis, išmanusis USB dviejų lizdų įkroviklis, kurio bendra maksimali išvestis yra 3000 mA, o vieno lizdo maksimali išvestis – 1500 mA. Jis gali vienu metu įkrauti 2 baterijas ir valdyti kiekvieną lizdą atskirai. 80 % 3500 mAh akumuliatoriaus įkrauti užtrunka tik 2 valandas.

LCD ekranas gali rodyti realiu laiku informaciją apie įkrovimo srovę, akumuliatoriaus įtampą, įkrovimo tūrį ir įkrovimo laiką. Jis gali leisti automatiškai aptikti akumuliatoriaus galios lygį ir automatiškai pasirinkti tinkamą įtampą ir įkrovimo rėžimą bei automatiškai pasirinkti tarp 3 įkrovimo režimų (CC, CV ir -dV/dt). Įkrovimo parametrus galima nustatyti rankiniu būdu, kad atitiktų įvairius įkrovimo poreikius.

Specialiai sukurtas Micro USB prievadas yra suderinamas su įvairiais mobiliaisiais maitinimo šaltiniais, saulės baterijomis ir USB adapteriais, kad būtų užtikrintas begalinis maitinimo šaltinis. UM2 integruota optimizuota IMR akumuliatoriaus įkrovimo programa, kuri gali stebėti visą įkrovimo procesą, užtikrindama, kad išjungimo įtampa visada būtų saugiose ribose, kad pailgėtų baterijų tarnavimo laikas. UM2 yra suderinamas su 3,6 V / 3,7 V ličio jonų įkraunamomis baterijomis, 3,8 V ličio jonų įkraunamomis baterijomis, 1,2 V Ni-MH / Ni-Cd įkraunamomis baterijomis ir 3,2 V LiFePO4 baterijomis.

Įvairios apsaugos priemonės užtikrina saugų įkrovimo procesą, įskaitant apsaugą nuo trumpojo jungimo ir atvirkštinio poliškumo, apsaugą nuo viršvalandžių įkrovimo, per daug išsikrovusios ličio jonų baterijos aktyvavimą ir per daug išsikrovusios IMR baterijos atkūrimą. Integruota temperatūros reguliavimo sistema yra ne tik pagaminta iš patvarių ir ugniai atsparių PC medžiagų, bet ir skirta apsaugoti nuo perkaitimo ir užtikrinti įkrovimo proceso stabilumą. Jei per 10 minučių nebus imtasi jokių veiksmų mygtukais ar baterijomis, ekranas automatiškai pritems, kad būtų taupoma energija.

  • Yra QC 2.0 įvestis
  • Bendra maksimali išvestis 3000 mA su vieno lizdo maksimali išvestis 1500 mA
  • LCD ekranas, skirtas informacijai apie įkrovimą realiuoju laiku
  • USB įkrovimo prievadas lauko įkrovimui
  • Išmanus įkrovimo režimo pasirinkimas
  • Energijos taupymo funkcija
  • Suderinamas su ličio jonų ir Ni-MH / Ni-Cd baterijomis su automatiniu aptikimu
NITECORE


NiteCore yra 2007 metais įkurtas Kinijoje žibintuvėlių gamintojas, kurio specializacija yra kompaktiški žibintuvėliai kelionėse dviračiu, miško takeliu ir jų priedai.