.

Titaninis karabinas NITECORE NSH10

€ 28.57
€ 20.00  



Prekės kodas:  223062

Kiekis

NITECORE NSH10 iš pirmo žvilgsnio
- Titano karabinas ir daugiafunkcis įrankis
- Titano lydinio konstrukcija yra atspari dilimui ir korozijai
- Itin lengvas 7,5 gramo.
- Dvigubi skyriai leidžia organizuoti raktų pakabuką
- Integruotas buteliuko atviros ir plokščios galvutės atsuktuvas
- Aptakus ir modernus dizainas su lygia apdaila

Stilingas titano karabinas
Titano kabliukas NITECORE NSH10 yra lengvas ir stilingas kelių įrankių karabinas. Dėl preciziško apdirbimo gaunamas dailus dizainas su stilingomis kampuotomis linijomis. Tekstūruota apdaila užtikrina malonią sukibimo tekstūrą su lengvai valdomu 45 laipsnių spyruokliniu skląsčiu.

Sukurta EDC
Be to, NSH10 sveria tik 7,5 gramo, tai yra maždaug 2 popieriaus lapų svoris. NSH10 yra pagamintas iš vieno titano lydinio gabalo, kuris yra atsparus korozijai, dilimui ir neįtikėtinai patvarus. Lengvai pasiimkite jį bet kur prisegtą prie diržo kilpos ar krepšio, nes tai patvarus lengvas raktų pakabuko laikiklis.

Kelių įrankių galimybės
NSH10 turi du skyrius, į kuriuos galima patekti per vieną skląstį, leidžiantį tvarkyti raktų pakabukus. Vienoje NSH10 pusėje yra įmontuotas butelių atidarytuvas, o antgalis turi nedidelę dalį, kuri gali veikti kaip plokščiagalvis atsuktuvas. Su visomis šiomis funkcijomis lengvoje kompaktiškoje pakuotėje, NSH10 yra puiki raktų pakabukų sistema bet kam.

Produkto specifikacijos:

Medžiaga: titano lydinys
Matmenys: 49 mm x 25,5 mm x 3,8 mm (1,93 x 1 colio x 0,15 colio)
Svoris: 7,5 g (0,26 uncijos)

NITECORE


NiteCore yra 2007 metais įkurtas Kinijoje žibintuvėlių gamintojas, kurio specializacija yra kompaktiški žibintuvėliai kelionėse dviračiu, miško takeliu ir jų priedai.