.

Galinis krepšys SHAD TERRA TR50

€ 344.84
€ 241.39  



Prekės kodas:  224659

Kiekis

TERRA TR50 galinis krepšys, kuriame telpa du šalmai (40 litrų) ir iki 10 kg krovinio. Sukurtas Barselonoje kaip TR90 koncepcijos evoliucija, IF AWARD 2021 / ABC AWARDS 2021 apdovanojimo laimėtojas.

TR50 išsiskiria savo užrakinama tvirtinimo sistema, kuri leidžia užfiksuoti ir atleisti per kelias sekundes.

Pagaminta iš didelio atsparumo medžiagos su sustiprintomis siūlėmis ir pagrindu. TR50 pagamintas iš medžiagų, atitinkančių aplinkosaugos reikalavimus REACH ir OEKO-TEX Standard 100, atsparumas UV spinduliams 1000 valandų.

Yra uždangalas nuo lietaus.

Be sportinio važiavimo bekele, TR50 lengvumo, 8 sustiprintų (MOLLE sistemos) taškų, leidžiančių pritvirtinti papildomus bagažo priedus, funkcionalumas yra papildomas.

Kita vertus, sumažinti jo pusiau standų tūrį galima nuėmus dvi vidines plokštes iš šonų.

TR50 raktai ir spynos cilindras yra naujausia aukščiausios kokybės SHAD versija, sistema, kuri sumažina vagystės tikimybę ir su dangteliu, apsaugančiu spyną nuo dulkių. Visų dirželių galuose yra užsegimai, apsaugantys nuo palaidų galų. Taip pat turi nešiojimo rankeną, petnešėlę ir šviesą atspindinčius elementus, kad padidintų matomumą tamsiu paros metu.

Reikia sumontuoti SHAD tvirtinimo komplektą ir tvirtinimo plokštes (nepridedama).

Trys tvirtinimo plokščių variantai: didelė SHAD plokštė (Plastikinė plokštelė centrinėms daiktadėžėms), aliuminė sidabrinė (Aliuminė plokštelė sidabrinė SHAD Terra centrinėms daiktadėžėms) arba juodas aliuminis (Aliuminė plokštelė juoda SHAD Terra centrinėms daiktadėžėms).

Priedai (neįeina): buteliuko laikiklis ir vandeniui atsparus krepšys

SHAD


SHAD, įkurta 1973 metais Ispanijoje ir yra pirmaujanti įmonė, gaminanti motociklų sėdynes ir daiktadėžes iš pirmaujančių pasaulio OEM prekių ženklų motociklų pramonėje. Apimdami visus gaminio etapus (projektavimą, inžineriją ir gamybą) iš plėtros ir gamybos centro Barselonoje, siunčia savo gaminius į pagrindines motociklų gamyklas Europoje, JAV ir Azijoje. Tarp svarbiausių klientų yra: BMW, Yamaha, Polaris, Indian, KTM, Triumph, Honda ir Piaggio.