.

Kuprinė NITECORE BP23 23L

€ 136.46
€ 95.52  




Prekės kodas:  222848



Nitecore BP23 Tentacle yra daugiafunkcinė 23 l talpos kuprinė, kurioje yra keli skyriai. Be pagrindinio skyriaus, krepšyje yra saugojimo vietos viršuje, taip pat išorinėje ir priekinėje dalyje.

Dideliame pagrindiniame skyriuje yra 7 skyriai, užtikrinantys puikų organizavimą, įskaitant nešiojamojo kompiuterio skyrių, tinklines kišenes (atviras ir užsegamas užtrauktuku) ir dvi vidines šonines kišenes. BP23 viduje yra ryškiai oranžinis pamušalas, leidžiantis atpažinti esant prastam apšvietimui.

Priekiniame skyriuje yra 4 dalių dizainas, skirtas jūsų daiktams susidėti, o su trijų krypčių pertvara galėsite juos greitai pasiekti. Viršutinis ir išorinis skyriai yra užsegami užtrauktuku ir gali būti naudojami elektroniniams prietaisams, kuriuos norėtumėte greitai pasiekti.

BP23 turi slėgį mažinančią konstrukciją, o užpakalinė dalis pagaminta iš 5 mm PE medžiagos ir tinklinio audinio, kad padidintų ergonominį komfortą. Likusi krepšio dalis pagaminta iš dėvėjimuisi atsparaus 600D poliesterio.

Be to, kuprinėje yra su MOLLE suderinami dirželiai, skirti moduliniam išplėtimui, kilpinis paviršius, skirtas pritaikyti ženkliukams ir pleistrai (nepridedamas), kelios rankenos įvairiapusiškam nešiojimui, aukštos kokybės užtrauktukai ir dirželio tvirtinimo vieta kitiems maišeliams ir reikmenims pritvirtinti.

Specifikacijos:

  • Medžiaga: atsparus dilimui 600D poliesterio audinys
  • Talpa: 23L (1 404 kub. colio)
  • Spalva: juoda
  • Matmenys: 47 cm (ilgis) x 29 cm (plotis) x 15 cm (aukštis) / 18,5 colio (ilgis) x 11,4 colio (plotis) x 5,9 colio (aukštis)
  • Svoris: 1 030 g / 2,3 svaro
NITECORE


NiteCore yra 2007 metais įkurtas Kinijoje žibintuvėlių gamintojas, kurio specializacija yra kompaktiški žibintuvėliai kelionėse dviračiu, miško takeliu ir jų priedai.