.

Muc-Off Motociklo Priežiūros rinkinys

€ 35.50
€ 24.85  



Prekės kodas:  227086

Kiekis

Muc-Off Motorcycle Care Duo rinkinys apima 1 ir 2 etapus Muc-Off valymo sistemoje. Mūsų apdovanojimus pelnęs Nano Tech motociklų valiklis greitai ir saugiai pašalina purvą ir nešvarumus, nereikalaujant rūgščių ar pavojingų cheminių medžiagų. Mūsų unikali formulė taip pat yra 100% biologiškai skaidoma, todėl ji yra saugi jūsų motociklui ir planetai.

Po to, kai gerai nuvalysite savo motociklą naudodami mūsų Nano Tech motociklų valiklį, laikas pridėti šiek tiek apsaugos. Muc-Off apsauginė priemonė yra geriausias vandens dispergentas po plovimo. Jis ne tik pašalina drėgmę nuo jūsų motociklo rėmo ir komponentų, bet ir palieka nelipnų apsauginės plėvelės sluoksnį, apsaugantį nuo rūdžių ir korozijos. Tai taip pat palengvina būsimą valymą ir priežiūrą.

Savybės:

  • Produktas yra biologiškai skaidus.
  • Nano Tech motociklų valiklis (1L).
  • Apsauginė priemonė (500 ml).
MUC-OFF


MUC-OFF buvo įkurta 1944 m. ir yra greičiausiai auganti dviračių priežiūros bendrovė Jungtinėje Karalystėje. Po 5 metų spartaus augimo bendrovė sparčiai plečiasi į Europos, Azijos ir Šiaurės Amerikos rinkas, sutelkdama dėmesį į pagrindines dviračių, motociklų ir sportininkų veiklos produktų kategorijas.