.

Motovisureigis CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT EPS

€ 14489,80  



Prekės kodas:  207922


Spalva:  
Raudona
Pilka
Sidabrinė


Kiekis

Jei ieškote didžiųjų nuotykių, jums ieškoti nebereikia, nes yra „ZFORCE“. „ZFORCE“ visureigės transporto priemonės eksploatacinės savybės, įskaitant nepriekaištingą naująjį „1000 Sport“, yra sukurtos taip, kad atlaikytų jūsų ekstravagantiškas keliones bekele. Ši mašina turi ne tik varpelius ir švilpukus, bet visą muzikos grupę. Niekas nebuvo praleista kuriant šios transporto priemonės savybes ir komfortą, kad jūs galėtumėte mėgautis pagyvintu važiavimu ir pajausti gamtos didybę. Nuotykiai laukia jūsų, tad ištrūkite į laisvę ir leiskitės į juos.

Šią transporto priemonę galima registruoti Savivaldybėje (T1b kategorija) ir jos vairuotojas turi turėti teisę vairuoti B kategorijos transporto priemones arba TR1, TR2 teises.

Variklis
Tipas Dviejų cilindrų V-Twin, skysčiu aušinamas, keturtaktis, 8-vožtuvų, SOHC
Kubatūra 962,6 cc
Eiga x Diametras 91 × 74 mm
Kompresija 10.6:1
Sukimo momentas 74 N•m / 7000 rpm
Maksimali galia 58 kW / 7500 rpm
Degimas ECU “BOCH”
Perdavimas Variatorius "CVTECH"
Kuro padavimas EFI (įpurškimas)

 

Matmenys
Ilgis x Plotis x Aukštis 3135 x 1820 x 1820 mm
Ratų bazė 2285 mm
Sėdynės aukštis 395 mm
Prošvaisa 310 mm
Svoris (pilnai paruošto t.y. su skysčiais ir degalais) 690 kg
Max. bagažinių krova/td> 350 kg
Degalų bako talpa 36.5 L
Maksimalus greitis 60 km/h
Sėdimų vietų 2
Spalvos Raudona, pilka, sidabrinė

 

Važiuoklė
Pavaros L-H-N-R-P, 2WD/4WD/4WD su blokiruote
Pakaba Priekis: Dviejų svirčių nepriklausoma pakaba
Galas: Torsioninė pakaba
Stabdžiai Hidrauliniai, 4 stabdžių diskai
Amortizatoriai Dujiniai
Ratlankiai Priekis: 14 x 7 AT,
Galas: 14 x 8 AT
Padangos Priekis: 27 x 9.00-14
Galas: 27 x 11.00-14
Vairo stiprintuvas Yra

Privalumai:

Variklis - po daugiau nei du dešimtmečius naudoto skysčiu aušinamo CFMOTO variklio atsirado 962.6cc V2 tipo variklis, naudojamas „ZFORCE 1000 Sport” visureigėje transporto priemonėje. DOHC tipo variklis (variklis, kurio galvutėje yra du paskirstymo velenėliai) su 8 vožtuvais, kuriame naudojama elektroninė kuro įpurškimo sistema, yra 59 kw galingumo, kuris transporto priemonei per keturias sekundes leidžia įsibėgėti nuo 0 iki 50 metrų.

LED žibintai - tęskite savo smagią kelionę net ir saulei nusileidus su ryškiais, aiškiai apšviečiančiais LED priekiniais žibintais. ECE ir DOT patvirtinti automobilinio tipo LED priekiniai žibintai atrodo moderniai ir „ZFORCE 1000 Sport“ visureigei transporto priemonei suteikia agresyvios išvaizdos. Šie priekiniai žibintai yra 80% ryškesni nei halogenai, todėl jie iš tikrųjų labai gerai apšviečia kelius naktį.

Speciali sėdynė ir reguliuojama vairo padėtis - ši sėdynė yra pritaikyta įvairiems vairuotojams, nes jos reguliavimo diapazonas siekia 96 mm., todėl skirtingo ūgio žmonės gali vienodai mėgautis patogiu vairavimu. Vairo reguliavimo diapazonas siekia 110 mm, todėl vairuotojai papildomai gali susireguliuoti ir prisitaikyti kabiną pagal savo ūgį ir pasirinkimus.

TFT (plonasluoksnių tranzistorių technologijos) spalvotas ekranas vienu piršto paspaudimu parodo keletą variklio svarbiausiųjų parametrų, be to turi skambučių indikatorių, susietą per „Bluetooth“ ryšį.

Nepriklausoma pakaba - keturių ratų nepriklausoma pakaba užtikrina nepriekaištingą kontrolę ir valdymą važiuojant nepaprastomis bekelės sąlygomis. „ZFORCE 1000 Sport“ didelė pakabos eiga, kuri priekyje siekia 170 mm, gale – 180 mm, su 310 mm prošvaisa ir gerai veikiančiais pneumatinės pakabos amortizatoriais su reguliuojama spyruoklės apkrova skirti prisitaikyti prie besikeičiančių sąlygų. Dviejų arba keturių varomųjų ratų galia - Priekinėje ašyje yra elektroniniu būdu valdoma diferencialinės pavaros užrakinimo funkcija, kuri leidžia vairuotojui greitai ir lengvai pakeisti du varomuosius ratus į keturis ir atvirkščiai. Galinėje ašyje yra mechaniškai užrakinama sraigtinė riboto praslydimo diferencialinė pavara, skirta visą laiką išlaikyti optimalų sukibimą su kelio danga ir pagerinti važiavimo kokybę bekele.

EPS - „ZFORCE 1000 Sport“ modeliuose yra įrengta elektroninė vairo stiprintuvo sistema, kuri leidžia tiksliai ir patikimai valdyti transporto priemonę važiuojant bet kokiu greičiu. Nepriekaištingai sureguliuota vairo stiprintuvo greičiui jautri sistema palengvina vairavimą važiuojant nedideliu greičiu, tuo pačiu užtikrina, kad transporto priemonė greitai reaguotų į vairo pasukimus ir būtų stabili važiuojant didesniu greičiu.

CVT - dėl naujo bepakopės transmisijos dizaino nebelieka šlapio tipo sankabos, dėl to efektyviai naudojamas didžiulis V2 tipo variklio sukimo momentas, kad greitis didėtų sklandžiai ir nepastebimai bei būtų išlaikytas geras sukibimas su kelio danga.

Gervė ir vilkimas - būkite viskam pasiruošę keliaudami užkariauti gamtą. „ZFORCE 1000 Sport“ transporto priemonėje yra įmontuota galinga traukimo gervė, traukianti krovinius iki 3500 lbs (1588 kg). Traukimo gervė yra patogiai valdoma nuotoliniu būdu. Standartiniu 2 colių (5,08 cm) ilgio vilkimo kabliu galima vilkti krovinį iki 250 kg (550 lbs), todėl atsiveria jūsų bekelės nuotykių galimybės.

EFI sistema - elektroninė kuro įpurškimo sistema kartu su elektroniniu droselinės sklendės valdymu užtikrina tikslų degalų parametrų, nuo kuro lygio iki temperatūros pokyčių, matavimą besikeičiančiomis sąlygomis. Labai tiksliai kontroliuojamas kuro įpurškimas užtikrina švarų kuro sudeginimą, greitą droselio atsaką ir optimalų degalų naudojimo efektyvumą  varikliui dirbant bet kokiomis apsukomis.

Metalo lydinio rėmas - naujasis „ZFORCE 1000 Sport“ visureigio rėmas iš tuščiavidurių apvalių vamzdžių yra pagamintas naudojant 20CrMo didelio stiprumo lydinį, kuris yra 10% patvaresnis bei 15% lengvesnis. Dėl to bendros transporto priemonės eksploatacinės savybės yra pagerintos, nes padidėja tvirtumas, kad būtų galima geriau valdyti, ir su šiuo rėmu transporto priemonės bendras svoris yra mažesnis, kad būtų užtikrinta didesnė galia.

Dvigubas duslintuvo antgalis - pastiprina variklio veikimą ir „ZFORCE 1000 Sport“ transporto priemonei suteikia sportišką, antrinės rinkos išvaizdą.

Įranga:

TFT rodmenys, galiniai ir priekiniai LED žibintai, kablys su el. jungtimi, elektrinė gervė su plieniniu trosu, vairo stiprintuvas, šoninės durys, reguliuojamos sėdynės, reguliuojamas vairas, lengvo lydinio ratlankiai, T1b registracija.

Visoms CFMOTO transporto priemonėms gamintojas suteikia 2 metų garantiją!

Galima įsigyti išsimokėtinai! Dėl platesnės informacijos atvykite į fizinę parduotuvę adresu Savanorių pr. 66, Kaunas arba susisiekite kontaktų skiltyje pateiktu telefono numeriu ar elektroniniu paštu.

CFMOTO


CFMOTO kuria, gamina ir pristato patikimiausius ir ekonomiškai efektyviausius, visame pasaulyje, motociklus, motorolerius, visureigius, aptarnaujančio transporto priemones, laivus ir powersport tipo variklius. Kompanija įkurta 1989 metais, turi daugiau nei 1500 partnerių, CFMOTO sukūrė 98 modelius transporto priemonių ir 51 modelį variklių, kurie yra platinami daugiau nei 70 šalių ir regionų. CFMOTO rikiuojasi šalia pažangių powersport industrijos rinkų visame pasaulyje ir siekia tiekti super produktus atstovams ir kompanijos fanams.