.

Revit Sky LL Kelnės

€ 66.93
€ 46.85  



Prekės kodas:  220693


Dydis:  
S
M
L
XL
XXL
XXXL


Kiekis

Derinkite Sky LL funkcines kelnes su papildomais funkciniais marškinėliais ir gausite komplektą, kuris puikiai padės jums patogiai sėdėti ant motociklo. Bazinis sluoksnis, kuris tinkamai atlieka savo darbą, pašalins drėgmę iš jūsų kūno, todėl jūs nesėdėsite prakaite. Be to, jos greitai perneša drėgmę per audinį nuo odos ir greitai pasklinda per audinio išorę, kur ji gali lengviau išgaruoti ir (arba) pasišalinti per kitą sluoksnį, jei tai taip pat yra funkcinis sluoksnis. Tai galiausiai padės neleisti kūnui per daug atvėsti, kai jus veikia vėjas arba šaltis.

Savybės:

  • Kelių verpalų poliesterio audinys su tinklelio atrama: kelių verpalų audinio tinklelio raštas tarp odos ir marškinių turi mažą tarpą, skirtą nustumti prakaitą nuo odos iki audinio paviršiaus, kur jis gali lengvai patekti. išgaruoti, užtikrinant, kad išliktumėte sausas ir vėsus.
  • Drėgmės sugėrimo funkcija: prakaitas nuolat nutolsta nuo odos į išorinį audinio sluoksnį, kur gali greitai išgaruoti. Tai padeda reguliuoti kūno temperatūrą ir jaustis sausai bei patogiai.

Medžiaga:

  • 100% polisteris.
REV'IT


Nuo pat įkūrimo 1995 metais įmonė REV'IT užsitarnavo labai gerą reputaciją Europos motociklų rinkoje. Naujas dizainas, naujoviškos technologijos ir daugybė tobulinimo darbų užtikrina, kad REV'IT drabužiai pasižymi puikiu funkcionalumu. Čia automobilių sporto pasaulyje įgyta patirtis ir pažangiausi 3D konstravimo metodai naudojami naujiems gaminiams kurti. O iš jų striukių ir kelnių išvaizdos galėtum pamanyti, kad firma tikriausiai įsikūrusi kur nors Italijoje, o ne Oso mieste Olandijoje.

REV'IT dydžių lentelė