.

Revit Airborne LL Moteriškos kelnės

€ 98.36
€ 68.85  





Prekės kodas:  220684


Dydis:  
XS
S
M
L


Kiekis

Airborne LL kelnės – panašiai kaip taikliai pavadinti Airborne LS marškinėliai – papildo viena kitą, nes yra labai funkcionalios ir itin patogios kaip pagrindo sluoksnis. Nevažiuokite be jų kitą dieną.

Sujungus lengvus, labai tamprius siūlus su strategiškai išdėstytais inžineriniais mezgimo raštais (vadovaujantis vadinamuoju kūno atvaizdavimo principu), komfortas natūraliai įaustas į jo DNR. Be to, šiose kelnėse naudojamos medžiagos ištraukia drėgmę nuo odos ir tada į audinio paviršių, kur ji gali lengvai išgaruoti.

Be to, naudojant apvalaus mezgimo audimo technologiją, nėra siūlių, kurios galėtų erzinančiai prispausti odą, paprastai esančią tose vietose, kur yra šarvai, arba be reikalo spausti sąnarius.

Medžiaga:

  • 52% poliamidas, 41% poliesteris, 5% elastanas.
REV'IT


Nuo pat įkūrimo 1995 metais įmonė REV'IT užsitarnavo labai gerą reputaciją Europos motociklų rinkoje. Naujas dizainas, naujoviškos technologijos ir daugybė tobulinimo darbų užtikrina, kad REV'IT drabužiai pasižymi puikiu funkcionalumu. Čia automobilių sporto pasaulyje įgyta patirtis ir pažangiausi 3D konstravimo metodai naudojami naujiems gaminiams kurti. O iš jų striukių ir kelnių išvaizdos galėtum pamanyti, kad firma tikriausiai įsikūrusi kur nors Italijoje, o ne Oso mieste Olandijoje.