.

Off Road moteriški marškinėliai FOX Flexair Efekt Ladies

€ 105.50
€ 73.85  





Prekės kodas:  222757


Spalva:  
Mėlyna/rožinė
Turkio



Dydis:  
XS
S
M
L
XL


Kiekis

Mobilumas yra svarbiausias dalykas, kai reikia surinkti geriausius rezultatus važiuojant motociklu, o „Women's Flexair Efekt“ marškinėliai skirti judėti kartu su jumis kiekviename žingsnyje. Sukurti sklandžiai veikti su žmogaus kūnu, jie pagaminti iš lengvų ir lanksčių medžiagų, kurios nuspėja kiekvieną jūsų judesį. Kai kurie geriausi pasaulio motokroso sportininkai „Flexair“ įrangą išbandė lenktynėse ir pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis – šie marškinėliai yra pasirengę būti jūsų partneriu purve. Naudojant lengvas medžiagas, siekiant maksimalaus pralaidumo orui ir padidinti mobilumą, „Flexair Jersey“ suteikia neprilygstamą važiavimo patirtį, nes dirbdami išliksite judrūs ir vėsūs. TruDri® audinys sudaro marškinėlių pagrindą, greitai sugeria drėgmę (čia kalbame apie prakaitą) ir toliau nuo jūsų kūno, kad jus vėsintų ir jaustumėtės sausi. Aktyviai prigludusios rankovės užtikrina kontūrinį prigludimą važiuojant , o lazeriu perforuota ventiliacija visose rankovėse padidina pralaidumą orui.

Savybės:

  • Lengva medžiaga, sukurta visiškai judėjimo laisvei ir tiksliam prigludimui.
  • „TruDri®“ pagrindinis kūno audinys užtikrina minkštą, lengvą prigludimą, o prakaitas pašalinamas nuo kūno, kad išliktumėte sausas.
  • Aktyviai prigludusios rankovės užtikrina didesnį pralaidumą ir oro srautą.
  • Dažytos ir sublimuotos pagrindinės korpuso plokštės su aukščiausios kokybės šilumos perdavimu ir šilkografijos logotipu, užtikrinančios turtingą ir ilgalaikę estetiką.
  • Surišta apykaklė sumažina dilimą ir sumažina svorį.
  • Tamprūs rankogaliai užtikrina ploną, sportinį prigludimą ir maksimalų komfortą.

Medžiaga:

  • 100% polisteris.
FOX


FOX - pasaulinė motokroso ir kalnų dviračių įrangos bei drabužių lyderė įkurta 1974 metais Amerikoje. Įmonė aprengia geriausius pasalio sportininkus ir entuziastus, kuriuose dera naujovės ir stilius, pagrįsta orginalia prekės ženklo konkurencine motokroso dvasia.

FOX dydžių lentelė

FOX dydžių lentelė