.

ISPIDO SELENIUM moteriška tekstilinė striukė

€ 135,50
€ 94,85  



Prekės kodas:  202829


Dydis:  
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL


Kiekis

Moteriška estetiška tekstilinė striukė ISPIDO SELENIUM. Universali striukė, užtikrinanti komfortą įvairiomis oro sąlygomis dėl vandeniui atsparios membranos ir nuimamo termo pamušalo. Šiltomis dienomis ventiliacijos angos, esančios ant krūtinės ir didelė oro išėjimo anga nugaroje, užtikrina optimalų vėsinimą važiuojant šiltesnėmis dienomis. Saugumą užtikrina CE sertifikuotos pečių ir alkūnių apsaugos bei nugaros apsauga. Didelis švarko privalumas – dvi erdvios išorinės ir dvi vidinės kišenės. Šis modelis siūlo pilną sprendimą, kurį įvertins motociklininkai, ieškantys praktiškos turistinės aprangos, suteikiančios komfortą, bet kokiomis oro sąlygomis už prieinamą kainą.

Medžiaga:
Viršutinis sluoksnis: 100% poliesteris
Integruota vandeniui atspari membrana

Komfortas:
Nuimamas termo pamušalas
Įdėklas ant nugaros
Dvi išorinės kišenės dvi vidinės kišenės

Saugumas:
Nuimamos sertifikuotos pečių ir alkūnių apsaugos
Atspindintys elementai

Vėdinimas:
Ventiliacijos angos priekyje ir gale

ISPIDO


ISPIDO -  Lenkijos motociklų prekės ženklas buvo sukurtas patenkinti pagrindinius motociklų vartotojų poreikius. Jei tik pradedate keliones su motociklu, retkarčiais važiuokite arba pasirenkate motociklą kaip transporto rūšį - tuo pačiu pasirūpinkite savo saugumu - ISPIDO produktai yra kaip tik jums. 

ISPIDO šalmai rinkoje buvo jau 5 metus ir yra labai populiarūs. Per tą laiką spalvingi modeliai su išskirtiniu ženklo žiedu logotipe pritraukė minias patenkintų klientų. Populiariausi užari šalmai. ISIDO šalmų sėkmė paskatino išplėsti savo pasiūlymą motociklų apranga. Pagrindiniai striukių, kelnių, batų ir pirštinių modeliai patenkins naujokų motociklininkų poreikius. Prekės ženklo prioritetai yra prieinama kaina, garantuojanti tinkamą saugumo, patogumo lygį ir patrauklų, universalų dizainą - atsižvelgiant į rinkos tendencijas. Saugumas yra motociklininko pagrindas, todėl visi gaminiai turi reikiamus pažymėjimus. Drabužiai aprūpinti CE apsaugomis, o šalmai yra patvirtinti pagal taikomą ECE 22.05 standartą. 

Naudodami „ISPIDO motociklų“ gaminius, sukomplektuosite reikiamą, funkcionalią aprangą ir rasite šalmą, atitinkantį jūsų poreikius. Motociklų aistra nebūtinai turi būti siejama su didelėmis išlaidomis aksesuarams. Mėgaukitės motociklo laisve be jokių apribojimų.

ISPIDO dydžių lentelė