.

Krosinis šalmas FOX V1 Xpozr

€ 316.93
€ 221.85  





Prekės kodas:  212404


Spalva:  
Žalia / Juoda
Auksinė / Raudona



Dydis:  
XS
S
M
L
XL
XXL


Kiekis

Su išskirtine kokybe, saugos ir komforto funkcijomis krosinis šalmas, V1 Xpozr gali lengvai konkuruoti su stipriausiais konkurentais rinkoje. Šis aukštos kokybės šalmas, puikiai derinantis saugumą, prigludimą ir komfortą, pakelia našumo kartelę. V1 yra įrengta daugiakryptė apsaugos nuo smūgių sistema MIPS™, kuri moksliškai įrodyta, kad smūgio metu sumažintų sukimosi jėgas. Siekiant optimalaus komforto ir neprilygstamo drėgmės valdymo, V1 siūlo galingiausią oro cirkuliaciją. Siekiant ilgalaikio komforto, V1 yra išimamas ir plaunamas pamušlas ir skruostų pagalvėlės. Su keturiais kevalais ir septyniais EPS dydžiais, šis šalmas yra labiau pritaikytas ir optimalus patogumas, todėl tai yra saugus pasirinkimas tolesniems nuotykiams.

Specifikacijos:
Be to, patikrinta MIPS™ apsaugos sistema sumažina sukimosi judėjimą, sugerdama ir išsklaidydama energiją, kurios kitu atveju smūgio atveju paveiktų kaukolę.
Reguliuojamas snapelis su šoniniais varžtais
Lengva kevalo konstrukcija iš įpurškimo formuoto polikarbonato ir ABS, kad smūgio metu būtų tolygiai išsklaidyta energija
4 kevalai ir 7 EPS dydžiai, užtikrinantys tikslų prigludimą
Patogus pamušalas ir skruostų pagalvėlės yra išimamos ir plaunamos
7 oro įėjimo ir 4 oro išėjimo angos užtikrina optimalią oro cirkuliaciją 
Sertifikuota: ECE 22.06
Medžiaga: EPS, ABS, poliesteris

FOX


FOX - pasaulinė motokroso ir kalnų dviračių įrangos bei drabužių lyderė įkurta 1974 metais Amerikoje. Įmonė aprengia geriausius pasalio sportininkus ir entuziastus, kuriuose dera naujovės ir stilius, pagrįsta orginalia prekės ženklo konkurencine motokroso dvasia.

FOX dydžių lentelė