.

Atviras šalmas Scorpion EXO-230 Condor

€ 208.36
€ 145.85  





Prekės kodas:  211638


Spalva:  
Balta / Juoda
Juoda
Raudona / Juoda
Geltona / Juoda



Dydis:  
XS
S
M
L
XL
XXL


Kiekis

Naujai sukurtas EXO-230 yra idealus atviras šalmas naudoti kiekvienai dienai. Lengvas ir patogus šalmas sujungia modernų dizainą su saugumu ir geriausios darbo kokybe. Drėgmę sugeriantis KwickWick pamušalas užtikrina geriausią komfortą net karštomis dienomis ir tuo pačiu puikiai priglunda. Kompaktiškas EXO-230 dizainas garantuoja maksimalų važiavimo malonumą ir saugumą kasdieniniam naudojimui. 

Specifikacijos:
Automatinė mikrometrinė smakro dirželio sagtis greitam atsegimui ir tiksliam reguliavimui.
Vėdinimo sistema: laipsniškai reguliuojamos priekinės ir galinės ventiliacinės angos su vėjo deflektoriumi sumažina pasipriešinimą ir sukuria vakuumą, kad būtų padidintas oro srautas per šalmą
Modernus polikarbonato kompozitinis kevalas: išbandytas vėjo tunelyje, mažai triukšmingumas, supaprastintas dizainas, užtikrinantis maksimalų komfortą. EPS pamušalu smakro juosta papildomai apsaugai
Kwikwick® pamušalas: labai efektyvus, hipoalergiškas, išimamas, plaunamas, labai minkštas ir patogus prie odos, naujų ScorpionExo ® modelių KwikWick C ® pamušalas.
Suderinamas su EXO-COM pasikalbėjimo įranga
2 kevalo dydžiai
Medžiaga: polikarbonatas
Užsegimas: mikrometrinis
Sertifikuota: 22.06
Integruotas skydelis nuo saulės

Komplektacija:
1x Scorpion EXO-230 Condor šalmas
1x Šalmo krepšys

SCORPION


Jau daugiau nei 17 metų „ScorpionEXO®“ gali pasiūlyti aukštos kokybės, naujoviškus motociklininkų šalmus ir aprangą. Kai kurie geriausių pasaulio šalmų ir drabužių dizaineriai praleidžia daugybę valandų kurdami ir išbandydami ScorpionEXO® gaminius, siekdami užtikrinti, kad kiekvienas ScorpionEXO® šalmas ir drabužis viršys vartotojo lūkesčius. „ScorpionEXO®“ yra pasiryžusi įsiklausyti į jūsų, kaip motociklininko, poreikius.

SCORPION dydžių lentelė

SCORPION dydžių lentelė

SCORPION dydžių lentelė