.

Ixon IT Yate Evo šildomos pirštinės

€ 319.79
€ 223.85  



Prekės kodas:  219006


Dydis:  
S
M
L
XL
2XL
3XL


Kiekis

Mes žinome, kaip sušilti žiemą: Ixon pristato savo antrąjį išmaniųjų šildomų pirštinių asortimentą, sukurtą ir suprojektuotą kartu su kompanija Clim8.

Specifikacijos:
Išorinė medžiaga: 51% nailonas, 37% ožkos oda, 10% poliesteris, 2% poliuretanas. Užpildas: 100% poliesteris. Pamušalas: 100% poliesteris. Sudėtyje yra ne tekstilinių gyvūninės kilmės dalių.
Krumplių apsaugos
Delno slaideriai
Sustiprinta šoninė sienelė
Ilgas ir ypač didelis „Softshell“ manžetas
Neperšlampama ir kvėpuojanti fiksuota membrana
Izoliacija: Primaloft One® 170gr
Riešo apimties reguliavimas
Rodomasis pirštas suderinamas su jutikliniais ekranais
Ant kairiojo rodomojo piršto specialus audinys nusivalyti stikliukui lyjant
Suderinamas su pasirenkamais IT priedais

Clim8 išmanioji šildymo technologija:
Kaip tai veikia?
Kai tik mūvėsite pirštines, užsidegs mėlynas šviesos diodas, nurodantis, kad jutiklis įjungtas. Šis jutiklis įjungia šildymo sistemą, kad būtų įjungta aktyvi, o ne pasyvi izoliacija.
Sistema įšyla, kai rankos temperatūros jutiklis mano, kad tai būtina ir sustoja, kai pasiekiama komforto temperatūra. Pirštinės įšyla anksčiau nei pajuntate šaltį. Akumuliatoriaus energijos suvartojimas yra optimizuotas ir užtikrina ilgą naudojimo laiką esant pastoviai temperatūrai.
Išmanus šildymas:
Siekiant geresnio veikimo ir patogumo, gaminiai įkaista tik tada, kai reikia. Šis principas garantuoja pastovią temperatūrą nepriklausomai nuo lauko temperatūros.
„Bluetooth“ valdymas:
Atsisiųskite Clim8 programėlę, prijunkite pirštines per Bluetooth ir sukalibruokite pirštines atskirai.
Temperatūros jutikliai reguliuoja temperatūrą pagal asmeninius nustatymus, kuriuos nustatėte mobiliojoje programoje.
Šildymo elementai yra tam tikrose vietose, kad būtų optimizuotas šildymo pojūtis. IT serijos pirštinės įšyla tik tose vietose, kurias iš tikrųjų veikia šaltis – jokio nereikalingo šildymo.

Komplekte rasite:
1x Ixon IT Yate Evo pirštinės
2x IT baterija
1x IT pakrovėjas

IXON


IXON yra motociklininkų sukurtas motociklų įrangos prekės ženklas. Įmonę 1996 metais Prancūzijoje įkūrė Thierry Maniguet, didelis motociklizmo gerbėjas. Šiandien tai yra tarptautinis prekės ženklas, platinamas daugiau nei 70 šalių. Tačiau jis liko šalia savo šaknų. Thierry Maniguet vis dar vadovauja IXON, o būstinė vis dar yra Prancūzijoje, Makone. IXON sujungia aistrą ir patirtį, kad dėvimi daiktai tikrai atitiktų jūsų poreikius ir padėtų pagerinti jūsų vairavimo patirtį.

IXON dydžių lentelė