.

FINNTRAIL BACKCOUNTRY Kombinezonas

€ 632,64
€ 442,85  



Prekės kodas:  218775


Dydis:  
XS
S
M
MK
L
XL
XXL


Kiekis

Kombinezonas BACKCOUNTRY skirtas profesionalams. Gavo šį pavadinimą, nes yra skirtas aktyviam pasivažinėjimui sniego motociklu ar keturračiu pačiomis ekstremaliausiomis sąlygomis. Kombinezonas leis jums patogiai judėti esant dideliam aktyvumui. Dėl patvaraus 2,5 sluoksnio audinio su HARD-TEX membrana ir lengvu greitai džiūstančio tinklelio pamušalo kombinezonas greitai išgaruoja drėgmę nuo kūno paviršiaus, apsaugo nuo vėjo ir šlapdriba.

Labai nusidėvėjusios vietos, tokios kaip kelių ir sėdynės sritis, vidinė ir apatinė kojos dalis, yra su papildomai sustiprintu išoriniu sluoksniu. Visos siūlės hermetiškai suklijuotos. Kombinezonas turi reguliuojamo ilgio integruotas petnešas, užtikrinančias patogumą ir aukščio reguliavimą. Vidiniai rankogaliai su nykščio skylutėmis užtikrina komfortą ir apsaugą nuo vėjo ir sniego patekimo. Vidinės kelnės neleidžia sniegui ir drėgmei patekti į kombinezoną ir batus. Drėgmei atsparus dvipusis užtrauktukas apsaugo nuo vandens patekimo ir palengvina kombinezono nuėmimą.

Kombinezonas komplektuojamas su dviem matmenimis reguliuojamo dydžio gobtuvu, apykakle iš flisinės medžiagos. Jame yra vėdinimo sistema kirkšnių ir pažastų srityse su apsauginiu tinkleliu ir papildoma ventiliacija kakle su apsauginiu tinkleliu. Taip pat vidinė kilpa ausinėms, formuoti 3D keliai, dvi klubų kišenės su užtrauktuku, kišenė ant rankovės, viena vidinė kišenė su užtrauktuku ir viena didelė vidinė tinklinė kišenė. Nugaros dalis padengta tinkleliu, kad būtų patogiau ir būtų geresnis vėdinimas. Šiame modelyje naudojamos komfortą ir ilgaamžiškumą užtikrinančios technologijos.

Savybės:

  • Patvarus membraninis audinys
  • Audinys atsparus trinčiai
  • Patikima nešvarumus atstumianti danga
  • Membraniniai sluoksniai: 2.5
  • Atsparumas vandeniui: 10 000 mm
  • Kvėpavimas: 7000 g./m2/24h
  • Temperatūros sąlygos: iki -20°C
FINNTRAIL


Finntrail turi daugiau nei 10 metų patirties motociklininkų aprangų gamyboje. Šis prekės ženklas yra gerai žinomas visame pasaulyje dėl savo siūlomų aukščiausios kokybiškų produktų. 

FINNTRAIL dydžių lentelė

FINNTRAIL dydžių lentelė

FINNTRAIL dydžių lentelė

FINNTRAIL dydžių lentelė