.

John Doe Iron XTM Batai

€ 255.50
€ 178.85  



Prekės kodas:  225458


Spalva:  
Juoda
Ruda



Dydis:  
39
40
41
42
43
44
45
46


Kiekis

John Does Iron yra batai, specialiai sukurti važinėti motociklais. Žinoma, šie klasikiniai batai turi visas svarbias savybes, kurių reikia šiuolaikiniams motociklininko batams. Tikros karvės odos ir pridėtos XTM-Fiber ® membranos derinys (pluošto technologija, pagaminta iš DuPont™ Kevlar® Coolmax® ir Lycra®) suteikia šiam batui aukštą funkcionalumą ir atitinkamą apsaugą ekstremaliomis sąlygomis. Taigi Iron by John Doe suteikia papildomą apsaugą nuo dilimo, palyginti su įprastais odiniais motociklininkų batais. Kitas bruožas yra John Doe Threepoint-Protection, reiškiantis papildomą sustiprinimą kulkšnies, kulno ir priekinėje srityje. Odinė „apsauga nuo pavarų perjungimo“ tinkamai apsaugo batus ir suteikia sukibimą perjungiant pavaras.

Visi motociklininkų batai, žinoma, taip pat turi „vandens stabdymo funkciją“ t.y., liežuvėlis sukurtas taip, kad neleistų vandeniui greitai prasiskverbti į batą ties raišteliais. Alyvai atsparus, vibraciją sugeriantis, neslystantis padas taip pat yra standartinis mūsų JohnDoe motociklininkų batuose. Graži vintažinė oda su kontrastingomis siūlėmis ir detalėmis, tokiomis kaip John Doe logotipas, įspaustas odoje ant kulkšnies apsaugos arba JDM metalinė emblema ant skirtuko, užbaigia klasikinį mūsų „Iron“ dizainą.

Savybės:

  • Trijų taškų apsauga (sustiprinta kulkšnis, kulnas ir priekis).
  • Sustiprinimas/apsauga perjungimui.
  • Waterstop liežuvėlis.
  • Atsparūs alyvai, vibraciją sugeriantis, neslystantis padas.
  • Rankų darbo, pagaminta Portugalijoje.

Specifikacijos:

  • XTM apsauginis pluoštas: susidūrimo pusė 100% DuPont™ Kevlar® aramido pluoštas / odos pusė 100% Coolmax®.
  • Atstumiantys vandenį ir pralaidūs orui.
  • Vintažinė karvės oda 1,1 mm (juoda / ruda).

Komplekte:

  • 1 pora John Doe Iron XTM motociklininkų batų.
JOHN DOE


Nuo 2001 metų Vokietijoje kuria aukštos kokybės apsaugines aprangas motociklininkams, kurios užtikrina optimalų saugumą, yra itin patogios dėvėti ir atrodo kaip miesto gatvės apranga. Rezultatas: funkcionalūs aukštųjų technologijų drabužiai, išsiskiriantys iš įprastų motociklininkų aprangos patogumu ir estetika. Taip gamina įvairias kitas aprangos dalis motociklininkams, batus, pirštines, akinius.

JOHN DOE dydžių lentelė