.

  • Akcija

TCX Pulse Batai

€ 199.79
€ 139.85  



Prekės kodas:  196161


Dydis:  
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48


Kiekis

TCX motociklo batai Pulse yra pagaminti iš ypač atsparios dilimui medžiagos ir suteikia pėdai optimalų stabilumą ant motociklo. Dėl anatominės formos pado batai yra itin patogūs net ilgesnėse kelionėse.

Specifikacijos:
Versta oda ir labai atspari dilimui tekstilinės medžiagos
Batų vidus padengtas AIR TECH orui pralaidžia medžiaga
Šviesą atspindinti raištelių sistema su Velcro užsegimu
Sustiprintos puspadžių ir kulno dalys
Turi pavarų perjungimo apsaugą
Anatomiškai pritaikyas ir keičiamas vidinis bato padas
Guminis bato padas su padidintu sukibimu užtikrinantis stabulimą ant įvairių paviršių
Sertifikatas CE EN13634

TCX


Prekės ženklo istorija prasideda 1999 m., kai buvo išleista pirmoji motociklų avalynė su tarptautiniu patentu - T.C.S.®. Ši sistema leidžia kontroliuoti pėdos judėjimą į šonus ir išilgai bei apsaugo kulkšnį nuo traumų.

Tai iš karto sulaukė sėkmės. Netrukus OXTAR, šiandien TCX®, tapo sektoriaus lyderiu ne tik Italijoje, bet išplėtojo ir konsolidavo savo platinimą tarptautiniu mastu bei užėmė svarbias rinkos dalis visoje Europoje ir visame pasaulyje. Šiandien TCX® asortimentas yra pats išsamiausias rinkoje, siūlantis visų formų: plento, lenktynių, bekelės, turistinę ir laisvalaikio avalynę, įskaitant moterišką avalynę.

Saugumas visada yra prioritetas. TCX® buvo pirmoji įmonė šiame sektoriuje, įdiegusi CE sertifikatą visiems gaminiams. Šį sertifikatą Europos lygiu suteikia nepriklausomos institucijos, kaip garantiją, kad avalynė praėjo griežtus saugos testus.

TCX dydžių lentelė