.

Alpinestars Tech 7 krosiniai batai

€ 625.50
€ 437.85  





Prekės kodas:  219549


Spalva:  
No. 1
No. 2
No. 3
No. 4
No. 5
No. 6
No. 7
No. 8
No. 9
No. 10
No. 11



Dydis:  
38 (US 5)
39 (US 6)
40,5 (US 7)
42 (US 8)
43 (US 9)
44,5 (US 10)
45,5 (US 11)
47 (US 12)
48 (US 13)
49,5 (US 14)
51 (US 15)
52 (US 16)


Kiekis

Revoliuciją sukėlusiuose Alpinestars Tech 7 krosiniuose batuose panaudotos naujoviškos medžiagos ir visiškai naujo dizaino technologija, skirta lengvesniam, anatomiškesniam vairuotojui. Šie batai skatina pagrindo stabilumą ir lankstumą per biomechaninį ašį, tuo pačiu užtikrinant puikią kulkšnies apsaugą. Batų važiuoklė konstrukcija sukurta taip, kad suteiktų visišką pojūtį ir optimizuotą sąveiką su motocklo valdikliais, o naujoviška sagčių sistema leidžia lengvai ir tiksliai užsegti.

Savybės:

  • Batų konstrukcija ergonomiškai profiliuota pėdos priekine dalimi su apatine pirštų dalimi, kad būtų lengviau perjungti ir patobulinti galinių stabdžių pojūtį bei valdymą.
  • Naujoviškas vientisas įpurškiamas dvigubo junginio pėdos apvalkalas su kartu įpurškiama kieta pirštų apsauga ir integruotu plienine plokštele. Korpusas yra labai atsparus trinčiai ir smūgiams, padidina bendrą batų patvarumą.
  • Naujas dvigubo mišinio padas yra sklandžiai integruotas į pagrindo struktūrą, kad būtų užtikrintas išskirtinis patvarumas, našus guminis sukibimo raštas ir pojūtis. Keičiamas padas ir pamušalas.
  • Viršus pagamintas iš naujoviškos mikropluošto medžiagos, kuri yra lanksti ir atspari dilimui. Viršutinė medžiaga yra sustiprinta PU, kad būtų užtikrintas didelis atsparumas vandeniui ir ilgaamžiškumas bei pagerintas svorio taupymo efektyvumas. Medžiaga užtikrina pastovų prigludimą net ir ilgą laiką, ją lengva prižiūrėti ir valyti.
  • Kontūrinė blauzdos apsauginė plokštelė įpurškiama didelio modulio polimeru, užtikrinančiu atsparumą smūgiams ir apima Alpinestars sukurtą lankstymo sistemą, užtikrinančią tikslesnį valdymą ir judėjimą, papildomą kulno apsaugą ir padeda išvengti hiperfleksijos.
  • Nauja TPU kulkšnies apsaugos sistema su biomechanine jungtimi tarp vidurinės ir apatinės batų dalių, padedanti išvengti kojos pažeidimo, užtikrindama laipsnišką jėgos sumažinimą, veikiant sukimo jėgoms.
  • Alpinestars sukurta TPU blauzdų plokštė ir apsauga yra pagamintos iš vienos dalies, kad būtų užtikrintas didesnis konstrukcijos vientisumas ir stabilumas. Anatomiškai profiliuota blauzdų plokštelė turi dvigubą užsegimo sistemą su vidiniu mikropluošto užlenkimu, pritvirtintu Velcro® juosta, kad būtų galima tiksliai užsisegti, o tvirta ir patvari blauzdų plokštelė saugiai pritvirtinta tiksliai reguliuojama sagtimi.
  • TPU vidinėje bato dalyje yra pažangus gumos pagrindas, kuris padeda puikiam sukibimui su motociklui ir apsauga nuo smūgių.
  • Plati anga patogumui ir leidžia plačiai reguliuoti ir prilaikyti blauzdą.
  • Novatoriška sagčių užsegimo sistema apima stipriai veikiančius aliuminio užsegimus ir greito atsegimo/užsegimo sistemą su savaime išsilyginančia konstrukcija, kad būtų lengva, tiksliai užsegti ir pagerinti važiavimo rezultatus. Visos sagtys yra keičiamos.
  • Atnaujinta pėdų ir kulno lanksčių zonų konstrukcija, užtikrinanti puikų komfortą, valdymą.
  • Prailginta mikropluošto medžiaga padeda išvengti vandens ir nešvarumų patekimo.
  • Vidinis pamušalas turi neslystantį mikropluošto verstą odą ant kulno, kuris padeda išlaikyti pėdą tinkamoje padėtyje.
  • Minkštas putplasčio sutvirtinimas ant kulkšnių ir blauzdos ilgalaikiam komfortui ir smūgių absorbcijai.
  • Naujas, dvigubas junginys, nuimama pėda apima EVA ir Lycra viršutinę dalį, užtikrinančią komfortą ir atramą, užtikrina tolygų svorio paskirstymą ir sustiprintą kulną.
  • Tech 7 batai pasižymi unikalia, labai tvirta pado konstrukcija, užtikrinančia ilgaamžiškumą ir apsaugines savybes.

ALPINESTARS


"ALPINESTARS" pirmaujantis profesionalių lenktyninkų aprangų bei aksesuarų prekės ženklas. ALPINESTARS aktyvus dalyvavimas "Formulėje 1", "NASCAR", "World Motocross" bei "MotoGP" leido jiems sukurti pažangias saugumo technologijas geriausiems pasaulio lenktynininkams. Maža įmonė prasidėjusi 1963 metais, mažame Italijos miestelyje, šiai dienai yra paplitusi per visą pasaulį ir yra žinoma kaip viena geriausių savo srityje.

ALPINESTARS dydžių lentelė