.

Alpinestars XT-8 Gore-Tex Waterproof Batai

€ 528.69
€ 370.08  



Prekės kodas:  227941


Spalva:  
Juoda
Juoda/Ruda



Dydis:  
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48


Kiekis

„XT-8 Gore-Tex Adventure Enduro“ batai yra sukurti taip, kad veiktų sudėtingomis važiavimo bekelėmis sąlygomis, todėl siūlo patobulintą atramą, judėjimo valdymą, apsaugą nuo smūgių ir našumą bet kokiu oru. Išskirtinį klimato valdymą užtikrina Gore-Tex membrana, kuri užtikrina pralaidumą orui ir 100% atsparumą vandeniui, todėl tai yra puikūs batai ištisus metus nuotykių kelionėms ar tyrinėjimams bekelėje bet kokiomis oro ir klimato sąlygomis.

Apsauginiai XT-8 Gore-Tex nuotykių enduro batai suprojektuoti taip, kad užtikrintų išskirtinį komfortą, turi unikalią viso ilgio EVA tarppado konstrukciją, sustiprintą skersiniu apsauginiu rėmu (TPF), su inžineriniu lankstumu ir amortizuotu kulno disku, užtikrinančiu neprilygstamą -Dienos pasivaikščiojimas ir ilga kelionė, važiavimo komfortas. XT-8 Gore-Tex batai turi naują silueto ir stiliaus dizaino požiūrį ir siūlo aukščiausios kokybės, komfortą, jausmą ir ilgesnį (27 cm) ilgį (27 cm) nei standartiniai gatvės turistiniai batai, o tai užtikrina didesnę apsaugą, reikalingą bekelės nuotykių motociklininkams. XT-8 yra pagaminti iš pažangaus orui pralaidaus mikropluošto ir odos mišinio, taip pat gumos, TPU ir PU plėvelės sutvirtinimo. Pagrindinėje XT-8 Gore-Tex Boots važiuoklėje yra vidinė apsauga nuo smūgio ir blauzdų, sustiprinta pirštų ir kulno sritis, taip pat šoninė TPU kulkšnies jungtis, skirta atramai ir smūgiams apsaugoti, tuo pačiu leidžiant natūralų lenkimą. Sukurtas važiuoti bekelėje, XT-8 Gore-Tex batai turi agresyvų ir specialų išorinio pado raštą, galintį įveikti bet kokio tipo reljefą.

Sukurta taip, kad pasiūlytų geriausią apsaugą ir neprilygstamą komfortą važiuojant bekele, o nuotykių kelionėms XT-8 Gore-Tex batai yra tobuli tvirti nuotykių batai.

Savybės:

  • XT-8 turi visą Gore-Tex membraną, užtikrinančią 100 procentų atsparumą vandeniui ir pralaidus orui.
  • Techniškai moderni viršutinė dalis, pagaminta iš pažangaus mikropluošto ir sintetinės didelio atsparumo tekstilės mišinio, laminuoto besiūliu PU, kad būtų pagerintas pralaidumas orui.
  • Pažangi mikropluošto viršutinė dalis ir odinė medialinė plokštė.
  • TPU sutvirtinimai ir apsauginė medialinė kulkšnies jungtis.
  • Alpinestars integruotas skersinis apsauginis rėmas (TPF) apsaugo pėdą ir suteikia reikiamą atramą pėdų atramai, nepažeidžiant priekinės pėdos lenkimo, kad vaikščioti būtų patogu.
  • Nauja viso ilgio EVA vidinio pado konstrukcija su integruota minkšta pagalvėlė optimaliai apsaugai ir 10 mm kritimas, kad būtų patogu vaikščioti.
  • Dviguba sagtis ir Velcro atvartas, kad būtų galima saugiai priglusti.
  • Sutvirtintas kulno skaitiklis ir pirštų sritis su papildomu perjungimo pagalvėlės papildomu sluoksniu ir sustiprinta blauzdos sritimi, apsaugančia nuo smūgių.
  • Skirtas visureigiams skirtas guminis padas su guma padengta pirštų sritimi, užtikrinančia ilgaamžiškumą.

Specifikacijos:

  • Pavarų perjungimo srities sutvirtinimas ant bato.
  • Gore-Tex membrana.
  • Apsauginė avalynė motociklų vairuotojams (EN 13634:2017).
ALPINESTARS


"ALPINESTARS" pirmaujantis profesionalių lenktyninkų aprangų bei aksesuarų prekės ženklas. ALPINESTARS aktyvus dalyvavimas "Formulėje 1", "NASCAR", "World Motocross" bei "MotoGP" leido jiems sukurti pažangias saugumo technologijas geriausiems pasaulio lenktynininkams. Maža įmonė prasidėjusi 1963 metais, mažame Italijos miestelyje, šiai dienai yra paplitusi per visą pasaulį ir yra žinoma kaip viena geriausių savo srityje.

ALPINESTARS dydžių lentelė