.

Krosiniai Oakley Front Line Heritage Prizm akiniai

€ 186.93
€ 130.85  



Prekės kodas:  215700

Kiekis

Front Line™ MX yra naujausias Oakley High Impact akinių linijos papildymas. Didelio ir vidutinio dydžio „Front Line™ MX“ yra optimizuotas įvairiems veidams ir yra sukurtas taip, kad puikiai tiktų prie daugelio šalmų. Sukurta naudojant Oakley Ridgelock technologiją, stikliukus pakeisti yra greita ir paprasta, tačiau vis tiek užtikrinamas visiškas stikliuko sandarumas, kad atšiaurios sąlygos nepatektų į jūsų akinius. Diskretiški rėmo įpjovos ties smilkiniais užtikrina suderinamumą su daugeliu receptinių akinių.

Funkcijos:

  • Apsauga nuo didelio smūgio: „Oakley“ stikliukaii išbandomi ekstremaliomis aplinkybėmis, kad būtų užtikrinta bekompromisė apsauga nuo didelio svorio ir didelio greičio smūgių, kokios nesiūlo joks kitas stikliukas. „Oakley“ efektyvumo akiniai atitinka ir viršija ANSI Z87.1 ir EN 1938 standartus.
  • Ridgelock technologija: Keisti stikliukus yra greita ir paprasta, tačiau vis tiek užtikrinamas visiškas stikliuko sandarumas, kad atšiaurios sąlygos nepatektų į jūsų akinius.
  • Suderinamas su receptiniais akiniais: diskretiški rėmo įpjovos ties smilkiniais užtikrina suderinamumą su daugeliu receptinių akinių, nepakenkiant jų prigludimui.
  • Prizm™ Snow: yra stikliukų optikos revoliucija, sukurta remiantis dešimtmečius trukusiais spalvų mokslo tyrimais. Prizm™ stikliukai suteikia precedento neturintį šviesos pralaidumo valdymą, todėl spalvos tiksliai sureguliuotos, kad būtų maksimaliai padidintas kontrastas ir pagerintas matomumas.

Komplektacija:

  • 1 x Krosiniai Oakley Front Line Heritage Prizm akiniai
OAKLEY


„Oakley“ yra pasaulyje pirmaujanti akinių nuo saulės ir sportinių akinių naudojimui gamintojas. Unikalaus dizaino Oakley sukūrė specialius sporto pramonei skirtus akinius, kuriuos profesionalai greitai pardavinėjo dėl patobulinto periferinio matymo ir aiškumo, kurį siūlo akiniai. Šiandien Oakley yra laikomas geriausiu pasaulyje, kai kalbama apie akinius nuo saulės ir slidinėjimo, snieglenčių sporto ir kitokius akinius. Dėl naujoviško dizaino Oakley akiniai nuo saulės ir sportiniai suteikia neprilygstamą apsaugą nuo žalingų saulės spindulių. Be to, galima rinktis iš įvairių stilių, todėl Oakley gaminami akiniai tiks net ir išrankiausiems.